Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 17:17

Пошукова служба "ГПУ"

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете надсилати листи і фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Якщо побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть людині чи повідомте до редакції: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007.


Урсалов Максим Валерійович шукає Цюпій Марину Михайлівну, 1979 р.н.

"Розшукую її з 2000 року. Після закінчення школи N 132 в Дніпропетровську поїхала поступати у Вінницький медінститут і з того часу не бачилися".


Шишканова Оксана Валеріївна шукає Семеновського Андрія Васильовича 1981 р. н.

"Андрій — мій зведений брат. Я пам"ятаю його з раннього дитинства. Коли мій папа познайомився з моєю мамою, у неї вже був син Андрій. Мої батьки покохали одне одного й одружилися, народилася я. Папа тоді був військовослужбовцем. Якийсь час ми жили у Вірменії. Потім повернулися в Росію, де жили всі папині родичі. Після смерті мами батько Андрія забрав його до себе. І врешті-решт Андрій став жити з бабушкою у Вінницькій області, Барському районі, у селі Кошаринці. А ми з папою жили в Самарі (Росія). Якийсь час ми листувалися. Останнє повідомлення було у 2000 році, що Андрій одружився. Зараз я стала старшою, багато чого розумію, і дуже хочу знайти Андрія, дізнатися, як він живе і бабушка".


Кулеш Анатолій Семенович шукає Кулеш Миланію Данилівну 1924 р. н. та Вайтенко Миколу

"Шукаю матір і брата. Мене залишили в дитинстві у бабушки в Немирівському районі, у с. Мухівці. Більше нічого про них не чув".

Приданцева (Дорошенко) Галина Владиславівна шукає Ставничу (Лєдєньову) Світлану Володимирівну 1962 р. н.

"Шукаю подругу, куму і хресну матір моєї доньки Олесі. Зі Світланою ми дружили з 1982 року. 1983-го вона була свідком на моєму весіллі у м. Дніпропетровську. У 1985 році хрестила мою доньку. У Світлани теж є донька Ольга 1985–1986 р. н. Ми працювали разом в дитсадку N362 м. Дніпропетровська. Втратили зв"язок із 1988 року".


Мазуренко В"ячеслав Миколайович шукає Федорука Павла Петровича (чи Павловича) 1943 р. н.

"Федорук служив на атомній підводній лодці К-27(в/ч N26992) з 1963 по 1966 роки, був учасником двух походів. Нагороджений медаллю Ушакова. На кораблі був коком. Демобілізувався у 1966 році й виїхав у Вінницьку область".


Панасюк Микола Васильович шукає Крук Анатолія 1959 р. н.

"Ми разом вчилися в енергетичному технікумі у Вінниці. У 1958 році його з технікуму призвали в армію. Куди поїхав після армії Анатолій — я не знаю".


Стрекотін Валерій Володимирович шукає Середюка Василя Володимировича 1965 р. н.

"Розшукую сослуживця, з яким служив у 1985–1987 роках у в/ч N 166 в місті Темертау Карагандинської області, в Казахстані. Василь жив у Вінниці. Казав, що його батько працював рубщиком м"яса на місцевому базарі".

Сейчас вы читаете новость «Пошукова служба "ГПУ"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть