Ексклюзивы
понедельник, 23 января 2006 14:36

Раджу не вірять, що він живий

— Моя сім"я думає, що я помер. Вони не пускають мене в будинок, бо вважають, що я привид, — розповідає старий Раджу Рагхуванджі з індійського міста Катра.

Нещодавно Раджу вийшов із в"язниці, де провів кілька місяців за дрібний фінансовий злочин. Коли він з"явився на вулицях рідного міста, діти розбігалися з криком: "Привид! Привид!".

У тюрмі Раджу захворів, і його відправили до лікарні. За той короткий час, коли він був у неволі, за межами в"язничних мурів виникла історія про його смерть. Хтось із родичів розповів сім"ї, що у шпиталі Раджу помер. А оскільки ніхто не приїхав забрати тіло, його нібито кремували.

Діти розбігалися з криком: "Привид! Привид!"

За традицією, аби мертвий спокійно перейшов у інший світ, родина провела всі необхідні ритуали. Брати поголили голови. Але коли вони побачили перед собою "живого мерця", почали панікувати: адже все було зроблено як слід.

Тепер Раджу живе у знайомого, не має ані грошей, ані роботи. Суддя вимагає доказів, що він справді живий. Зазвичай індійці вірять, що у привидів ступні ніг повернуті назад. Та навіть нормальні ноги Раджу нікого чомусь не переконали.

Чоловік звернувся по допомогу до поліції — це його остання надія.

Сейчас вы читаете новость «Раджу не вірять, що він живий». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть