Ексклюзивы
четверг, 25 сентября 2008 17:19

Малюк потрапив під колесо

Під час святкування Дня Вінниці у напрямку центру містом ішли актори театру "Клініка ляльок" із польської столиці Варшави. Хлопчикові, на вигляд років 3, колесо велетенського велосипеда наїхало на ногу. Випадок стався на очах у сотень людей.

— Велетенський велосипед був другим чи третім у карнавальній колоні, — розповідає свідок Людмила Ковенько, 28 років. — Актори штовхали його у бік вулиці Соборної. За півтора метра від переднього колеса на шляху раптом з"явився маленький хлопчик. Він стояв спиною до велосипеда. Побачивши небезпеку, одна з жінок почала кричати тим, хто стояв ближче: "Заберіть дитину". На її крик ніхто не відреагував. Актори, які штовхали велосипед, йшли надто далеко і крик жінки не почули.

Не встигли забрати дитину з-під колеса й люди, які стояли поряд. Вони спостерігали за карнавальним видовищем. За 2–3 с залізяка заввишки під 2 м вдарила хлопчика в спину.

— Дитина похитнулася, але відійти у бік не змогла, — продовжує Ковенько. — Натовп устиг лише зойкнути, як колесо вже повільно перекочувалося через ніжку дитини. На крик із фотоапаратом  підбігла мати. Вона вхопила дитину на руки, почала заспокоювати і понесла з натовпу.

Які травми отримав хлопчик — невідомо. На станції швидкої допомоги запевняють, що на виклик до хлопчика такого віку в неділю і суботу не виїжджали. До травмпункту ніхто також не потрапляв.

Сейчас вы читаете новость «Малюк потрапив під колесо». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть