четвер, 25 вересня 2008 17:19

Малюк потрапив під колесо

Під час святкування Дня Вінниці у напрямку центру містом ішли актори театру "Клініка ляльок" із польської столиці Варшави. Хлопчикові, на вигляд років 3, колесо велетенського велосипеда наїхало на ногу. Випадок стався на очах у сотень людей.

— Велетенський велосипед був другим чи третім у карнавальній колоні, — розповідає свідок Людмила Ковенько, 28 років. — Актори штовхали його у бік вулиці Соборної. За півтора метра від переднього колеса на шляху раптом з"явився маленький хлопчик. Він стояв спиною до велосипеда. Побачивши небезпеку, одна з жінок почала кричати тим, хто стояв ближче: "Заберіть дитину". На її крик ніхто не відреагував. Актори, які штовхали велосипед, йшли надто далеко і крик жінки не почули.

Не встигли забрати дитину з-під колеса й люди, які стояли поряд. Вони спостерігали за карнавальним видовищем. За 2–3 с залізяка заввишки під 2 м вдарила хлопчика в спину.

— Дитина похитнулася, але відійти у бік не змогла, — продовжує Ковенько. — Натовп устиг лише зойкнути, як колесо вже повільно перекочувалося через ніжку дитини. На крик із фотоапаратом  підбігла мати. Вона вхопила дитину на руки, почала заспокоювати і понесла з натовпу.

Які травми отримав хлопчик — невідомо. На станції швидкої допомоги запевняють, що на виклик до хлопчика такого віку в неділю і суботу не виїжджали. До травмпункту ніхто також не потрапляв.

Зараз ви читаєте новину «Малюк потрапив під колесо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути