Кухня

Що готують у найдорожчому ресторані світу
До Великодня роблять імбирні пряники у вигляді курчат
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився великодніми рецептами
Великоднє печиво розфарбовують для подарунків
8 способів фарширувати яйця

Що готують у найдорожчому ресторані світу

Американський ресторан Eleven Madison Park офіційно визнали кращим в світі згідно з рейтингом ресторанів журналу The Restaurant Magazine. Його склали на основі опитування шеф-кухарів, рестораторів, ...

До Великодня роблять імбирні пряники у вигляді курчат

Пряники з витонченим ароматом у формі курчат, кроликів, писанок та пасок виготовляють до Великодня майстрині Наталія Макаренко та Ірина Макарова із Черкас. Смаколики продають на ярмарках та готують ...

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився великодніми рецептами

Ектор-Хіменес Браво, відомий в Україні шеф-кухар, один із суддів шоу "МайстерШеф", поділився авторським баченням страв на Великдень. Рецепти він опублікував на своєму сайті. Свинячі реберця з соусом ...

Великоднє печиво розфарбовують для подарунків

Святкове печиво, глазуроване кулінарними фарбами використовують для декорування дому та подарунків друзям. Випікати та розмальовувати його можна самостійно. Для малювання підходить будь-яке печиво, ...

8 способів фарширувати яйця

Варені яйця, яких буде багато на Великдень, можна начинити кольоровими додатками з овочів та соусів. Вони стануть не лише оздобою для святкового столу, а й порадують оригінальними смаками. Рецепти ...
Вигляд стрічки: