Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 17:10

Перед розміщенням в Інтернеті сайт реєструють

"Скільки коштує розробка веб-сайту?"

Ігор Тітов, м. Лубни


— Розробка власної сторінки в Інтернеті коштує від 100 гривень до 400 тисяч, — говорить Вадим із полтавської веб-групи W-Style, яка розробляє сайти. Фірма робила їх для кінотеатру "Колос-Кінопалац", лімузин-центру, весільного агентства "Ваш шанс". — Власний сайт у середньому створюють протягом місяця. Ціна залежить від цілей та функцій створюваного ресурсу, дизайнерського оформлення, функціонального наповнення та технологій, які застосовували при розробці.

Часто школярі чи студенти пропонують задешево створити сайт, але якість буде сумнівна. Можна й самому створити, але його потрібно зареєструвати та розмістити в інтернет-мережі. За розміщення в рік платять приблизно 300 грн.

Для невеликих компаній та приватних підприємств найчастіше веб-дизайнери та програмісти створюють "сайт-візитівку" із трьох-десятьох статистичних сторінок. Це коштує від 100 грн. Стандартний сайт із 10–20 динамічними сторінками в середньому обійдеться в 1–2 тис. грн. За ціну від 2,5 тис. створюють складні проекти на індивідуальне замовлення. На такому сайті підприємство надає повну інформацію про послуги та продукції, оздоблює елементами інтерактивності, має змогу змінювати ціни та працювати з базою даних, оновлювати стрічку новин.

Сейчас вы читаете новость «Перед розміщенням в Інтернеті сайт реєструють». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть