Ексклюзивы
четверг, 18 декабря 2008 15:46

Пенсіонер на всю ніч застряв за унітазом

У вівторок 74-річний кременчужанин Володимир Пустовіт у своїй квартирі сів на незакріплене сидіння унітаза й зісковзнув назад. Його затисло між стіною та унітазом. Так чоловік пробув усю ніч.

— Туалет ще старий радянський, — розповідає начальник Кременчуцького аварійно-рятувального загону Валентин Шафорост. — Зливний бачок згори. Він несправний, вода не спускається. Унітаз був дополовини забитий нечистотами.

Пустовіт спочатку стукав у стіну. Сусіди кажуть: чули стукіт, але не звернули уваги, бо поверхом нижче саме робили ремонт. Уранці чоловік почав кричати.

— Мешканці сусідніх квартир самі відкрили двері, — переказує Шафорост. — Двоє дорослих чоловіків не могли витягти діда з-за унітаза, бо він сильно травмувався. Кричав, що поламав ребра, може знепритомніти від болю. За ніч у нього заклякли ноги.

Рятувальники викликали "швидку". Медики вкололи чоловікові сильне знеболювальне. Потому його дістали й поклали на ліжко.

— Розбивати унітаз не стали, — каже Валентин Шафорост. — Він був повен нечистот. Це третій схожий випадок у Кременчуці. У двох попередніх унітаз довелося розбити.

Лікарі виявили в чоловіка лише забої. Ребра були не зламані.

Після випадку про Володимира Пустовіта повідомили в місцеву соціальну службу. Відтепер соцпрацівник регулярно навідуватиме літнього чоловіка. Він живе у двокімнатній квартирі. Дружина, з якою розлучився, та двоє дітей виїхали до Росії.

Сейчас вы читаете новость «Пенсіонер на всю ніч застряв за унітазом». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть