Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2008 15:46

Пенсіонер на всю ніч застряв за унітазом

У вівторок 74-річний кременчужанин Володимир Пустовіт у своїй квартирі сів на незакріплене сидіння унітаза й зісковзнув назад. Його затисло між стіною та унітазом. Так чоловік пробув усю ніч.

— Туалет ще старий радянський, — розповідає начальник Кременчуцького аварійно-рятувального загону Валентин Шафорост. — Зливний бачок згори. Він несправний, вода не спускається. Унітаз був дополовини забитий нечистотами.

Пустовіт спочатку стукав у стіну. Сусіди кажуть: чули стукіт, але не звернули уваги, бо поверхом нижче саме робили ремонт. Уранці чоловік почав кричати.

— Мешканці сусідніх квартир самі відкрили двері, — переказує Шафорост. — Двоє дорослих чоловіків не могли витягти діда з-за унітаза, бо він сильно травмувався. Кричав, що поламав ребра, може знепритомніти від болю. За ніч у нього заклякли ноги.

Рятувальники викликали "швидку". Медики вкололи чоловікові сильне знеболювальне. Потому його дістали й поклали на ліжко.

— Розбивати унітаз не стали, — каже Валентин Шафорост. — Він був повен нечистот. Це третій схожий випадок у Кременчуці. У двох попередніх унітаз довелося розбити.

Лікарі виявили в чоловіка лише забої. Ребра були не зламані.

Після випадку про Володимира Пустовіта повідомили в місцеву соціальну службу. Відтепер соцпрацівник регулярно навідуватиме літнього чоловіка. Він живе у двокімнатній квартирі. Дружина, з якою розлучився, та двоє дітей виїхали до Росії.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер на всю ніч застряв за унітазом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути