Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 18:20

Пошукова служба "ГПУ"

Редакція "Газети по-українськи-Львів" продовжує друкувати листи людей, які хочуть знайти рідних та близьких на території Львівської області. Ви можете надсилати ваші листи й фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Ми з вами зв"яжемося, коли людина відгукнеться.

Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, повідомте в редакцію: Пошукова служба ГПУ, редакція "Газети по-українськи-Львів", пл. Петрушевича, 3, м. Львів, 79005.


Степан Миколайович Олеярник, житель села Стільсько Миколаївського району шукає Данильченка Романа Вікторовича, який проживав і прописаний у м. Золочів.

"Останні роки Роман перебував у Львівській колонії суворого режиму N 48, — пише Олеярник. — Звідти повинен був звільнитися 14 серпня цього року. Де він зараз — не знаю. Могло бути таке, що Роман поїхав із колонії на поселення в Долину. Разом із ним ми перебували в цій колонії. Дуже прошу допомогти мені знайти мого друга. Якщо він відгукнеться, нехай терміново напише мені або зателефонує".

Сейчас вы читаете новость «Пошукова служба "ГПУ"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть