Ексклюзивы
понедельник, 30 сентября 2013 00:45

Для першого танцю молодятам пропонують холодні фонтани

25-річні Катерина та Максим Головаті з райцентру Перемишляни місяць тому відгуляли весілля. Піротехніку для урочистості замовляли в "Агенції Свято-феєрверк". Фахівці компанії контролювали, аби все добре спрацювало.

— До весілля готувалися близько року, — розповідає Катерина. — Вибирали зал, шукали сукню та костюм, складали списки гостей. Хотілося, аби все пройшло на найвищому рівні. За три дні до свята перечитувала план, як має все виглядати. Один із пунктів — феєрверк. Запитала чоловіка, чи придбав піротехніку. Сказав, що забув. Почали сваритися. У наш конфлікт утрутився його товариш, свідок на весіллі. Набрав номер телефону "Агенції Свято-феєрверк" і замовив усе необхідне. Весілля було схоже на казку. Оператор нам дав диск із відео. Момент із феєрверком, напевно, разів зо 20 передивлялися.

Під торговою маркою "Агенція Свято-феєрверк" працюють кілька підприємців. Понад 10 років продають піротехнічні вироби та надають послуги з їх використання. Вони єдині ввозять продукцію в Західну Україну безпосередньо з Китаю.

— Ще кілька років тому українці були не обізнані з правилами поводження та використання піротехнічних засобів, — каже керівник "Агенції Свято-феєрверк" у Рівному Олександр Сачук, 43 роки. — Влада ніяк не врегульовувала їх обіг в Україні. Було багато випадків травмування та каліцтва наших громадян. У своїй діяльності приділяємо багато уваги пропаганді безпечного поводження з піротехнікою. Усі наші вироби сертифіковані, є у каталозі. Продукцію виготовили найкращі китайські виробники з якісного матеріалу.

"Агенція Свято-феєрверк" має офіси у Рівному та Львові. Працівники допомагають підприємствам і підприємцям оформити необхідні документи щодо торгівлі побутовими піротехнічними виробами. На сайті агенції є відеоролики, де можна подивитися салюти й феєрверки в дії. Там замовляють набори петард, фонтанів, хлопавок, професійних салютів. В "Агенції Свято-феєрверк" пропонують палаючі фігури за ескізом замовника, холодні фонтани для першого танцю молодят.

 

"Агенція Свято-феєрверк"

м. Львів, вул. Крехківська, 3а,

тел. 0(97) 64 51 780

вул. Городницька, 47,

тел. 0(97) 71 28 769

м. Рівне, вул. Орлова, 2 (2-й поверх), тел./факс 0(362) 63 55 73

Сейчас вы читаете новость «Для першого танцю молодятам пропонують холодні фонтани». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть