четвер, 23 жовтня 2008 18:20

Пошукова служба "ГПУ"

Редакція "Газети по-українськи-Львів" продовжує друкувати листи людей, які хочуть знайти рідних та близьких на території Львівської області. Ви можете надсилати ваші листи й фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Ми з вами зв"яжемося, коли людина відгукнеться.

Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, повідомте в редакцію: Пошукова служба ГПУ, редакція "Газети по-українськи-Львів", пл. Петрушевича, 3, м. Львів, 79005.


Степан Миколайович Олеярник, житель села Стільсько Миколаївського району шукає Данильченка Романа Вікторовича, який проживав і прописаний у м. Золочів.

"Останні роки Роман перебував у Львівській колонії суворого режиму N 48, — пише Олеярник. — Звідти повинен був звільнитися 14 серпня цього року. Де він зараз — не знаю. Могло бути таке, що Роман поїхав із колонії на поселення в Долину. Разом із ним ми перебували в цій колонії. Дуже прошу допомогти мені знайти мого друга. Якщо він відгукнеться, нехай терміново напише мені або зателефонує".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути