Ексклюзивы
четверг, 30 октября 2008 20:05

Трьох школярів підозрюють у вбивстві

Двох дев"ятикласників і восьмикласника Тальнівської школи-інтернату підозрюють у вбивстві 52-річного Василя Панчука із села Іванівка Уманського району.

Хлопці приїхали в Іванівку в гості до матері свого товариша Миколи.

— Вони подалися з"ясовувати стосунки, — каже заступник начальника уманського райвідділу міліції 32-річний Юрій Шевченко. — Чоловік давно зловживав алкоголем. Школярі звинуватили його в крадіжці велосипеда, скинули із ліжка і почали бити всім, що траплялося під руки: кочергою, ніжкою від стільця. Поламали ребра. Поперекидали всі речі в хаті. За деякий час пішли. Невдовзі постраждалий помер від внутрішнього крововиливу.

Школярі залишили відкритими ворота обійстя Василя Панчука. Його сестра запідозрила недобре. Прийшла й побачила мертвого брата. Викликала міліцію. Хлопців затримали швидко. Вони запевняють, що вбивати не хотіли. Коли пішли із дому, Василь був живий. Школярам загрожує від 7 до 10 років колонії.

— Хлопці самовільно залишили школу та втекли до Іванівки, — каже директор інтернату 56-річний Олександр Павленко. — Збираюся їхати до Умані, щоб поговорити зі слідчими.

Один із підозрюваних круглий сирота. Ще в двох є матері.

Сейчас вы читаете новость «Трьох школярів підозрюють у вбивстві». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть