Ексклюзиви
пʼятниця, 30 червня 2017 05:35

"Не сприйняв мене без одної груді. Одружився на жінці з сусіднього села"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"У моєї доньки проблеми з чоловіками, — пише 49-річна Світлана Іванівна з Полтави. — Олі 30 років, уже двічі виходила заміж. І щоразу неудачно. Вона підбирає розлучених чоловіків. І перший, і другий були жонаті, мали дітей. Але пиячили, обох дружини покинули. А моя Оля підібрала, пригріла. А що взамін? Били, з хати виганяли. Зараз розлучена, живе сама, діток не має. Хоче їхати працювати за кордон, але мови не знає".

Вкладає в конверт паспортні фото обох чоловіків і знімок Ольги в повний зріст. Вона в чорному приталеному платті тримає оберемок червоних троянд. Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник.

— Ольга довго сама не буде, — сканує долонею фото жінки. — До кінця року почне жити з чоловіком, якого зустріне на весіллі подруги. До 32 років стане матір'ю. Досвід попередніх шлюбів буде повчальним. Оля оцінить переваги чоловіка, який буде з нею тепер, і дорожитиме стосунками.

"12 років тому чоловіку діагностували рак шлунка, — пише 56-річна Анастасія Михайлівна з Харківщини. — Я працювала на трьох роботах, щоб зібрати гроші йому на лікування. Чоловік пішов на поправку. А в червні позаторік у мене знайшли пухлину в груді. Якби не сестра в Італії, я б, мабуть, не дожила до цих днів. Вона дала гроші на операцію. Грудь мені відрізали. Повернулася додому. Міша пожив зі мною ще два місяці й пішов до коханки. Правду кажуть: "Чоловік любить жінку здорову, а брат — сестру багату". Так і в мене вийшло. Не сприйняв мене без одної груді. Одружився на жінці з сусіднього села. Я залишилася зі свекрухою. Іншого чоловіка в дім не приведу. А самій доживати віку не хочеться".

Вкладає в конверт фото. Вона у вишиванці, губи намальовані червоною помадою.

— Чоловік поживе в коханки ще півроку й повернеться до батьківської хати. Тоді життя стане нестерпним. Спроби розділити подвір'я та зробити другий вхід ні до чого доброго не призведуть. Восени на вас чекає знайомство з чоловіком трохи молодшим за вас. Якщо готові прожити решту життя в його товаристві, без вагань погоджуйтеся на переїзд до нього.

"Живу з сином Олександром, якому 21 рік, — пише 51-річна Наталія з Київщини. — Два роки він хворіє, а лікарі не можуть визначити діагноз. Де тільки ми не були — недуга не відступає. Групу інвалідності не дають. У сина щось не працює в голові. Через це він не може рухатися, як інші люди. МРТ не показує патологій. А раптом проблема у квартирі, де ми живемо? Чи хтось навів на нашу сім'ю ­порчу?"

Біоенергетик дістає з конверта паспортне фото чоловіка. Він чорнявий, кароокий, у білій сорочці.

— Проблема в недбалому лікуванні. Спробуйте звернутися до закордонних спеціалістів, яких вам давно радять знайомі. Результативнішим виявиться лікування в Польщі. Не хвилюйтеся, що забракне грошей. Заручіться підтримкою волонтерів. Благодійники не залишаться осторонь.

"Сестра в 21 рік вийшла заміж за Макара, — розповідає в листі Інна Володимирівна з Кропивницького. — Народила йому дочку. Сім років жили в шлюбі, поки чоловіка не переклинило. Почав ходити наліво. Наташа терпіла. Надіялася, що перебіситься. А він приходив додому і сам їй признавався, де і з ким гуляв. Позаторік вони розлучилися. Сестра переїхала жити до матері в село. У травні Макар знову з'явився в її житті. Почав надзвонювати, заходити в гості. Наташа хоче дати йому другий шанс. Ми з матір'ю її відмовляємо. Вона не переживе чергової зради".

Надсилає весільне фото Наталії та Макара, зроблене 2008 року. Наречена вагітна. Біоенергетик запалює свічку, заплющує очі.

— Жити разом не будуть. Якщо пустить його до себе вдруге, наступить на ті самі граблі й проґавить знайомство з достойним чоловіком. Онука часто хворіє та пропускає школу. Відвезіть її на море. Це загартує. 2018-го Наталія завагітніє вдруге.

"Мені 46 років, а ще одружений не був, — пише львів'янин Ігор. — Батькам моїм уже по 80. Вони за мене переживають, хочуть онуків. Я спокійний. Не курю, не п'ю, до церкви ходжу. Хочу на літо їхати за кордон на роботу. Переживаю, чи зможу себе там реалізувати. У хаті в нас постійні сварки. Іноді здається, ніби хтось поробив. Кликали священика, він все освятив".

— Енергетика вдома позитивна. Причина сварок у нестачі грошей. Обирайте сезонні заробітки за кордоном. За гроші, що заробите влітку, зможете утримувати родину наступні півроку. Приглядайтеся до жінок вашого віку. Є шанс створити сім'ю з розлученою. Не нехтуйте її увагою. Спробуйте полюбити її дитину, як рідну. З молодою, що вам у доньки годиться, навряд чи знайдете спільну мову. Стосунки протривають не довше року. Батькам така невістка не буде до вподоби.

Зараз ви читаєте новину «"Не сприйняв мене без одної груді. Одружився на жінці з сусіднього села"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути