Ексклюзиви
субота, 24 грудня 2022 00:10

2023 рік буде спокійніший за попередній

Автор: ДМИТРО СКАЖЕНИК
 

Багатшими стануть Овни, Близнюки та Леви

Настає рік великих можливостей. Він буде строкатий, але цікавий, холодний, але всепереможний. Щодня доведеться дивуватися і захоплюватися. Люди стануть терплячіші, готовими змиритися і потерпіти заради важливішої цілі. Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, й позбутися всього, що заважає. Попрощайтеся з токсичними людьми, які тягнуть на дно. Змініть вид діяльності, що забирає багато сил, але не приносить грошей. Найвдаліші фінансові періоди: 12 лютого — 1 березня, 21–26 червня, 29 липня — 10 жовтня. У ці дні легко буде знайти роботу, підвищити заробітки, обскакати конкурентів. Програє той, хто займатиметься чимось одним. Доведеться застосувати всі вміння. Багатшими стануть Овни, Близнюки та Леви. Таланитиме Дівам, Терезам і Скорпіонам. Іншим знакам не варто боятися перешкод, бо саме вони штовхатимуть уперед. 2023 рік буде спокійніший за попередній.

Овен (21.03–20.04)

Якщо не подбаєте про себе, про вас не потурбується ніхто. Зможете вдало змінити місце роботи та проживання. Утримайтеся від придбання нерухомості. Грошей вистачатиме, вигідних пропозицій буде вдосталь, але куплені будинки та квартири матимуть приховані проблеми. Цього року не варто змінювати партнера, розлучатися та укладати шлюби. Залиште все, як є. Що більше зациклюватиметеся на особистому житті, то менше вдаватиметься в кар'єрі. Експериментуйте з іміджем. Вдало змінити зачіску вдасться навесні, підібрати новий стиль одягу — влітку. Бережіть вуха й горло.

Телець (21.04–20.05)

Добре проведе рік той, хто має поруч надійне плече. Вивчайте свої корені й рід. Згадайте, в чому були сильні бабусі й дідусі. Успадкований від них талант годуватиме, доки основне місце роботи не приноситиме достатнього заробітку. Побудувати кар'єру буде важко. Тримайтеся за роботу, яку маєте. Доведеться змінити місце проживання чи розпочати ремонт. Хотітимете тепла й обіймів. Кохані будуть заклопотані тим, як подвоїти заробітки, тому надовго зникатимуть з дому. Доведеться лікувати зуби, шкіру, волосся. Обережно підбирайте нові креми. Можуть спровокувати алергію.

Близнюки (21.05–21.06)

Більше досягнете, якщо забудете про страх та образи. Не тримайтеся за минуле. Скиньте із себе проблеми інших людей. Певний час можете бути без роботи. Це не привід хвилюватися. Згодом суттєво покращиться матеріальне становище. Якщо бракує знань — вчіться, мрієте про гарну фігуру — займіться спортом, бажаєте стати більше мобільними — здайте на права й купіть авто. Відмовтеся від кредитів, не позичайте гроші в родичів. Будьте відкриті до знайомств. Навесні маєте шанс зустріти долю. Не варто фарбувати волосся, бо перепалите. Швидко набиратиметься зайва вага. Контролюйте, що й коли їсте.

Рак (22.06–22.07)

Це рік випробувань. Не намагайтеся зберегти все, як було. Рухайтеся в ногу з часом. Подбайте про очищення простору. Попрощайтеся з тими, хто шкодить, хоч і каже, що любить. Багато мандруватимете. Знайдете улюблене місто, ресторан, книжку, страву. Розвивайте творчі та спортивні здібності. Маєте всі шанси для перемоги в конкурсах і змаганнях. Отримаєте бажану посаду, зумієте розпочати власну справу. Займатиметеся тим, що любите, й зароблятимете достойні кошти. Кохані обурюватимуться, бо ставитимете кар'єру на першу місце. Уникайте службових романів, бо втратите сімейне щастя. Вдасться здолати безпліддя.

Лев (23.07–23.08)

Відкриється друге дихання. Люди, які раніше шкодили вам, відступлять. Літні Леви знайдуть послідовників. Підвищаться заробітки у тренерів і репетиторів. Вкладайте гроші в нерухомість лише тоді, коли можете обійтися без позики. Зацікавитеся психологією. Шукатимете сенс життя, перейматиметеся минулим і майбутнім. Не варто починати роман з людиною, яка закохана у вас по вуха. Бо розіб'єте серце. Зачати дитину легко на початку року. Потім важко буде завагітніти. Марними виявляться процедури штучного запліднення. Перенесіть це на 2024 рік.

Діва (24.08–23.09)

Щаститиме в усьому. Ваші успіхи помічатимуть, а помилки пробачатимуть. Ті, хто втік від війни за кордон, шукатимуть можливості повернутися додому. Батьківщина перетвориться на місце сили. Доведеться виправляти помилки молодості. Переконаєтеся, що вибір професії та місця проживання були не зовсім вдалі. Отримаєте посаду, про яку раніше могли тільки мріяти. Будівництво починати не варто. Будматеріали зжеруть усі заощадження. На хороших майстрів грошей забракне, а дешеві — схалтурять і не доведуть справу до кінця. Кохані вимагатимуть підтверджень, що любите їх. Не забувайте про знаки уваги, спонтанні побачення і подарунки. Переслідує відчуття втоми й отруєння. Не затягуйте з візитом до ендокринолога.

Терези (24.09–23.10)

Отримаєте вдосталь, але хотітиметься ще більше. Не прагніть зробити кар'єру. Головне — втриматися на позиціях, яких досягли. У домі забагато гостей. Важко буде зосередитися на роботі, особливо в умовах, коли житло перетворилося на офіс. Діти підкажуть, де вдасться заробити більше. Відкладіть на 2024 рік придбання нерухомості та переїзд. Не залишайте без нагляду увімкнені пральні й посудомийні машини. Почастішають підтоплення. Зазирніть у генеалогію. Більше дізнайтеся про предків. Ці відкриття серйозно змінять ставлення до життя. Не намагайтеся повернути молодість за допомогою ботоксу й ін'єкцій краси. Почастішають алергії.

Скорпіон (24.10–22.11)

Це час шансу заявити про себе, як про мудрого лідера. Той, хто раніше керував вами, перетвориться на вашого підлеглого. Гроші йтимуть до кишень. Не бійтеся щось змінювати. Є шанс знайти кращу роботу, житло й оточення. Погоджуйтеся на закордонні відрядження, але за можливості пересувайтеся потягом. Одразу кілька представників протилежної статі захочуть поборотися за ваше серце. Гордість викликатимуть діти. Їх хвалитимуть учителі, нагороджуватимуть за перемоги в конкурсах. Вчасно вакцинуйтеся від грипу та коронавірусу. Надокучатимуть гайморит, варикоз і гіпертонія.

Стрілець (23.11–21.12)

Це рік початку нового життя. І професійного, і особистого. Переосмислите себе, станете мудріші й терплячіші. Народжуватимете дітей, заводитимете домашніх улюбленців, вийдете на новий професійний рівень. Перемагатиме той, хто поставить правильну ціль на початку року. Не варто планувати великі покупки на гроші, які ще не отримали на руки. Зарплатню затримуватимуть. Кохані ревнуватимуть до роботи. Здаватиметься, що вони ставлять палиці в колеса. Уникайте конфліктів, бо це стане першим кроком до розлучення. Візьміть шефство над кимось зі знедолених. Добро повертатиметься сторицею. Бережіть голову від травм. Не варто їхати на гірськолижний курорт.

Козеріг (22.12–20.01)

Той, хто хоче досягти чогось цього року, повинен приступати до справ від 2 січня. Найбільше вдасться взимку. Не забувайте про свої сильні сторони. Вигідно вкладете гроші в нерухомість. Купите дім мрії. Позбудьтеся баласту: продайте авто, гараж чи дачу, якими не користуєтеся багато років. Зміните ставлення до друзів. Ті, з ким спілкувалися пів життя, стануть нецікавими. Віддалитеся від дітей, які цьогоріч візьмуть шлюб. Не розділятимете їхнього вибору. Важко буде порозумітися з невістками й зятями. Вдала буде поїздка за кордон. Швидко адаптуєтеся до нових умов. Нарікатимете на погіршення пам'яті. Вирішити проблему допоможе повноцінний сон.

Водолій (21.01–20.02)

Це час зростання і мудрішання. Маєте багато козирів у рукавах. Це дозволить пережити непрості часи, вийти з них багатими й успішними. Січень використайте для глобального планування на рік. Завдяки цьому багато чого встигнете й не забудете про головне. Вкладати гроші у квартири не варто. Це будуть сирі й холодні приміщення, та й із сусідами навряд чи знайдете спільну мову. У другій половині року доведеться витрачатися на те, чого не планували. Наприклад, взяти на себе забезпечення літніх родичів. Тече кран — відремонтуйте його. Не варто змінювати всю систему водопостачання. Стануть батьками подружжя, які давно мріяли завагітніти. Бережіть нирки. Тримайте ноги в теплі.

Риби (21.02–20.03)

На вас покладатимуть великі сподівання. До кінця весни залишайтеся активним і публічним. Від цього залежить, наскільки комфортно житимете у другій половині року. Вас важко буде збити з обраного шляху. Робіть так, як зручно. Скористайтеся можливістю змінити роботу. Легко навчатиметеся та проходитимете співбесіди. Шлюби, створені цього року, триматимуться на любові. Бракуватиме часу на хобі, тому втрачатимете віру в себе. Не варто заглядати в чарку. Краще займіться справами для душі. Це єдиний шанс розслабитися і почерпнути позитивних емоцій. Надокучатиме підвищений тиск і головний біль. Зберегти нормальне здоров'я допоможе повноцінний сон.

Зараз ви читаєте новину «2023 рік буде спокійніший за попередній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути