четверг, 30 октября 2008 16:29

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете відсилати ваші листи та фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу та контактний телефон. Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.



Ібрагимов Наїль Ханнанович шукає Абрамову Любов Іванівну та Абрамова Євгена Вікторовича, 1960 р. н.

"Шукаю подругу та її сина. До 1996 року вони проживали в місті Небит-Даг Туркменської республіки, а потім переїхали жити у Вінницю".



Вялих Ірина Олександрівна розшукує Панчишкіну Анну, 1983 р. н.

"Шукаю подругу дитинства, з якою разом жили на вулиці Родіонова в місті Заполярний Мурманської області. Аніного папу-військового перевели в Україну, у Вінницьку область десь у 1990–1993 роках. Маму моєї подруги теж звати Анна".


Шукають Бізянова Костянтина Івановича, 1927 р. н.

"Утратили зв"язок 1987 року. Бізянов проживав із дружиною Курптовою Наталею Іванівною у Вінницькій області, м. Гайсин, вул. Чайковського, 5, кв. 17. Дітей не було. До пенсії працював електриком у місцевому Будинку культури. У нього немає ноги до коліна, ходить на протезі".



Шевчук (Поліщук) Галина Юріївна шукає Подобну Юлію Юріївну, 1976 р. н.

"Я закінчила технічний університет у Вінниці. Розлучена, виховую 9-річну доньку Аліну. Зараз живу в Санкт-Петербурзі. Дуже хочу знайти свою подругу по університету Юлю Подобну із Жмеринки, а також своїх родичів по лінії мами Єрьоміної Люсії Анатоліївни, 1958 р. н. і папи Поліщука Юрія Григоровича, 1957 р. н."

Сейчас вы читаете новость «Пошукова служба "ГПУ"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть