Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 18:34

Миколу Гуська зарізала знайома

У селі Селище Літинського району Вінниччини до 59-річного Миколи Гуська попросилася переночувати знайома 20-річна Марина. До цього вони разом випивали у приятелів.

— Як запевняє жінка, чоловік хотів близькості, а вона відмовляла, — розповідає виконувач обов"язків начальника Літинської міліції Дмитро Чурпій, 30 років. — Коли почав тягти до неї руки, вона схопилася за ніж. Її обурило, що Микола сказав: "Ти — трасовичка! Усім за батон хліба дозволяєш, а мені ні!" Вона його в живіт пірнула лезом сім разів. Від таких ударів в її руках зламався ніж. Відкинула рукоятку, і лезом нанесла ще п"ять ударів у спину.

Зростом Марина вища за Миколу. Мертвого чоловіка виволокла надвір. Тіло кинула в річку Згар, що протікає неподалік. Уранці труп Гуська помітили місцеві. За кілька годин знайшли Марину. Вона випивала в сусідів Миколи. У дворі висіли випрані темні джинси, в яких жінка була ввечері.

Затримана із села Дяківці цього ж району. Удома не живе.

— Особливою невинністю не відрізняється, — каже Чурпій. — Із чоловіками не сором"язлива. У неї 4-річна дитина, яку залишила на батьків. Удома не з"являлася два місяці.

Микола народився в Селищі Літинського району. Був на заробітках на Півночі. Працював газозварювальником. Мав два шлюби, від одного є син. П"ять років тому повернувся на Вінниччину. Ніде не працював.

Тим часом жителі Ладижина обговорюють обставини подвійного вбивства у квартирі по вул. Енергетиків, 40. Тут 24 жовтня знайшли трупи, що розкладалися. Господиня помешкання 52-річна Людмила лежала на дивані з 15 ножовими пораненнями і розрізаним животом. Її співмешканець, 43-річний чоловік лежав на підлозі, мав дев"ять ран.

Слідчі повідомляють, що затримали 16-річного школяра. Він зізнався у злочині.

Про Людмилу сусіди кажуть, що була жінкою доброю, але непутящою, любила випити і приймала у своїй квартирі таких же чоловіків. Припускають, у її помешканні була п"янка, підозрюваний на деякий час вийшов на перекур. Коли повернувся, побачив, як співмешканець витягує ніж із тіла жінки. Нападник кинувся на нього. Хлопець захищався. За іншою версією, убивство скоїли двоє чи більше осіб, а підозрюваний був або свідком, або одним з учасників. Вину узяв на себе через погрози чи тиск на нього. До того ж подвійне групове вбивство обтяжує відповідальність.

Понад 20 років тому в цьому ж будинку божевільна вбила сина та доньку.

Сейчас вы читаете новость «Миколу Гуська зарізала знайома». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть