Ексклюзивы
четверг, 11 декабря 2008 15:11

Діда Мороза починають запрошувати зі свята Миколая

Діда Мороза починають запрошувати зі свята Миколая

"Щороку на Миколи дітям під подушку клала подарки, а цей рік малі попросили, щоб до них прийшов Дід Мороз. Настоящий, — розповідає мати трьох дітей Леся Прокоф"єва, 32 роки. — Від знайомих дізналася, що краще запрошувати Мороза раніше, бо на самі свята буде дорожче".

В агенції жінці підтвердили: на Новорічний вечір та в перший день січня розцінки на привітання вдвічі дорожчі.

— Я вже замовила Діда зі Снігуркою на Миколая, — каже. — Вони мають прийти увечері 19 грудня з півгодинною програмою. За замовлення заплатила 40 гривень. У них є спеціальна програма. Подарунки дітям купляла заздалегідь.

Традиційне привітання Діда Мороза і Снігурки у Вінниці коштує 40–150 грн.

— Замовлення роблять від 10 грудня, — розповідає директор розважального агентства "Капітошка"Андрій Кужіль. — Уже практично розписане 30 і 31 грудня. Багато замовлень на католицьке Різдво.

Із наступного тижня розпочнуться дитячі новорічні ранки.

В обласному драмтеатрі показуватимуть виставу "Де народжуються Снігуроньки". У довідковій закладу відмовляються розповідати про постановку. Відомо, що квиток коштуватиме 10 грн. У ціну входить лише перегляд казки, без подарунків.

За сюжетом Баба Яга — власниця комп"ютерного салону

Із 16 грудня у концертній залі обласної філармонії починається показ новорічного мюзиклу для дітей "ІНТЕРнет — Баба Яга не проти..." Виставу підготував естрадно-цирковий колектив філармонії "Арлекіно".

— Творчий колектив створив казку сьогодення, — розповідає музичний редактор філармонії Олена Кримська, 32 роки. — Ми намагалися врахувати інтереси сучасних дітей. Тому наші казкові герої ідуть у ногу з часом.

За сюжетом Баба Яга — власниця комп"ютерного салону. Вона вирішила завадити проведенню свята. Викрадає Снігурку й ховає її у павутині віртуального світу. Панда Кунґ-Фу отримав запрошення від Снігурки й приїхав на святкування. Та виявилося, що її викрали. Панда із друзями вирушив на пошуки. Наприкінці вистави Баба Яга змінює свою думку на протилежну.

Виставу "ІНТЕРнет — Баба Яга не проти..." показуватимуть до 8 січня щодня о 10.00, 12.00 та 14.00. Квиток 8 грн. Адреса філармонії: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7.

Тел.: (0432) 66 13 50, 66 06 91.


Щосуботи із 13 грудня в театрі-студії "Арлекін" ставитимуть розважальне шоу ляльок-велетнів "Пригоди у лісі". Казка має навчально-розважальний сюжет про новорічні перипетії звірів. Квиток — 30 грн. Кожна дитина отримає іграшку та попкорн. Адреса "Арлекіна": м. Вінниця, вул. Зодчих, 40, мікрорайон Поділля. Тел. (0432) 69 64 57.

Сейчас вы читаете новость «Діда Мороза починають запрошувати зі свята Миколая». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть