Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 16:37

Гроші повинні працювати!

Напередодні новорічних свят, коли багато підприємств закривають офіси на канікули й тимчасово припиняють роботу, їх власники ламають голову над питанням, як зробити так, щоб вільні гроші, що є в наявності, увесь цей час приносили прибуток. Адже, напевно, багатьом знайомі такі ситуації: товар проданий, кошти отримані, а до наступної фінансової операції ще є час. І було б непогано, щоб його використовували з розумом і щоб він працював на бізнес. Надто важливо це нині, коли гроші знецінюються, і гарантувати, що буде завтра-післязавтра, ніхто не може. Де ж вихід? Потрібно зробити так, щоб гроші не лежали і не "проїдалися", а працювали.

Підприємець Володимир Бортнич, що займається виробництвом і продажем меблів, розповідає: "Відтоді, як мій бізнес вийшов на серйозний рівень, я неодноразово стикався з проблемою раціонального використання вільних коштів. Річ у тім, що після збуту товару і закупівлі наступної партії матеріалів у мене завжди залишаються гроші. А оскільки всі фінансові операції я здійснюю через банк, то кошти в мене лежали на поточному рахунку... Проте це мене абсолютно не влаштовувало. Адже вони не працювали! Звісно, можна було б покласти вільні кошти на банківський депозит і отримати відсотки, адже сьогодні ставки вельми привабливі. Однак мене стримував такий факт: якби я з певних причин вирішив скористатися своїми грошима, потрібно було б достроково розривати договір із банком, а відтак я втратив би частину прибутку, на який розраховував".

У період з 1 грудня 2008 року до 1 березня 2009-го
клієнти отримуватимуть на постійний залишок на рахунку у гривні — 21% річних, у доларах США і євро — 14%, а на змінний залишок на рахунку — 17% річних у гривні і 10% — в іноземній валюті

Турбуючись про своїх клієнтів, які вирішують такі питання, Надра Банк, один із провідних вітчизняних банків, запропонував їм нову послугу — прибутковий рахунок. Цей унікальний продукт поєднує гнучкість поточного рахунку і прибутковість депозиту. Із його допомогою підприємці мають можливість отримувати додатковий прибуток й одночасно вільно користуватися своїми грошима. Важливо зазначити, що навіть сьогодні зняти гроші із прибуткового рахунку можна в будь-який момент.

До свят банк запропонував своїм клієнтам-підприємцям акційні відсоткові ставки за прибутковим рахунком. Оформивши його у період з 1 грудня 2008 року до 1 березня 2009-го, клієнти отримуватимуть на постійний залишок на рахунку у гривні — 21% річних, у доларах США і євро — 14%, а на змінний залишок на рахунку — 17% річних у гривні і 10% — в іноземній валюті. Скориставшись такою пропозицією, підприємці також стануть учасниками розіграшу подарунків офісної оргтехніки.

Сейчас вы читаете новость «Гроші повинні працювати!». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть