Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

Тренер Степан Юрчишин покинув команду

27 вересня футбольний клуб "Львів" поступився одеському "Чорноморцю" із рахунком 0:2. Головний тренер 51-річний Степан Юрчишин подав у відставку.

— Я свою роботу виконував добросовісно, — говорить він. — Майже з нічого ми зробили команду. Спочатку в нас було завдання залишитися в першій лізі. Згодом — посісти місце в десятці,  вийшли в прем"єр-лігу.

Степан Юрчишин у майбутньому планує працювати в Україні. Поки що пропозицій від інших клубів не отримував.

Юрчишин родом із села Керниця Городоцького району. У 22-річному віці здобув звання "Рекордсмен футбольної команди "Карпати" за сезон". У ворота суперників забив 42 голи.

Із 2006 року тренує молодих футболістів "Львова". У липні цьогоріч у межах сьомого туру української Прем"єр-ліги львів"яни програли київському "Арсеналу". У битві за шість очок останні перемогли з рахунком 1:0.

— Видно, що команді бракує досвіду. Очки, як і голи, даються важко, — зазначав тоді тренер.

Торік у березні в московській клініці Юрчишину замінили суглоби обох колін. Операція коштувала 60 тис. грн. Проблему з грішми вирішив президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Одинадцять років тому Степан Юрчишин поховав дружину. Сам виховав двох доньок. 24-річна Ольга працює в банку. 19-річна Наталя навчається на третьому курсі комерційної академії.

Із Юрчишиним залишив клуб старший тренер Михайло Калита. До наступних матчів у вищій лізі команду готуватиме В"ячеслав Мавров.

Сейчас вы читаете новость «Тренер Степан Юрчишин покинув команду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть