Ексклюзивы
вторник, 23 апреля 2013 07:30

У будинок за три роки врізалися шість автівок

Шість автівок розбилися об садову стіну будинку Тома і Ширлі Вордлів у місті Бретфортон британського графства Вустершир. Аварії почали траплятися 2010-го, коли подружжя виставили дім на продаж. За три роки зняли його з ринку, бо вже всі знають, що будівля притягує неприємності.

Неподалік оселі Вордлів є крутий поворот. Там діє обмеження швидкості до 50 км/год, але водії часто нехтують забороною.

— Причина в тому, що дорожнє покриття погіршується. Бо цей поворот тут був завжди, але раніше такого не траплялося. А міськрада закриває на це очі. Треба щоб хтось загинув, аби вони нарешті заворушилися й щось зробили, — каже 67-річний Том.

2010-го він розмістив оголошення, що будинок продається за 350 тис. фунтів, це 4,3 млн грн. Невдовзі після цього в садову стіну врізалася перша автівка. Наступна аварія трапилася у квітні 2011-го, а потім ще дві у серпні того ж року й ще одна у липні 2012-го. Стіну щоразу відбудовували, але чутки поширилися. Вордлам довелося знизити ціну на 73 тис. фунтів стерлінгів. Остання шоста машина, сріблястий 3-дверний "опель", знову зруйнував стіну 13 квітня. За кермом був чоловік років 20.

— Цей хлопець явно перевищував швидкість і навіть не вдавав, що йому шкода за скоєне. Друзі кажуть, він потім у соціальних мережах ще глузував. А це зовсім не смішно, — обурюється Том.

Ремонт стіни вартістю в 15 тис. фунтів (184 тис. грн. — "ГПУ") покривала страховка. Проте гроші не повернуть здоров'я, втраченого від переляку, коли у твій будинок на швидкості врізається нове авто, каже подружжя.

— Щороку за цією стіною ми висаджуємо нарциси та жоржини. І щороку наш квітник руйнують. Ми дуже хотіли продати цей будинок, але тепер усі знають його історію, тож довелося зняти його з ринку.

У дорожньому управлінні Бретфортона кажуть, що перевірили якість дороги на небезпечному повороті й установили обмежувальний знак. Але водії його ігнорують.

Сейчас вы читаете новость «У будинок за три роки врізалися шість автівок». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть