Ексклюзиви
вівторок, 23 квітня 2013 07:30

У будинок за три роки врізалися шість автівок

Шість автівок розбилися об садову стіну будинку Тома і Ширлі Вордлів у місті Бретфортон британського графства Вустершир. Аварії почали траплятися 2010-го, коли подружжя виставили дім на продаж. За три роки зняли його з ринку, бо вже всі знають, що будівля притягує неприємності.

Неподалік оселі Вордлів є крутий поворот. Там діє обмеження швидкості до 50 км/год, але водії часто нехтують забороною.

— Причина в тому, що дорожнє покриття погіршується. Бо цей поворот тут був завжди, але раніше такого не траплялося. А міськрада закриває на це очі. Треба щоб хтось загинув, аби вони нарешті заворушилися й щось зробили, — каже 67-річний Том.

2010-го він розмістив оголошення, що будинок продається за 350 тис. фунтів, це 4,3 млн грн. Невдовзі після цього в садову стіну врізалася перша автівка. Наступна аварія трапилася у квітні 2011-го, а потім ще дві у серпні того ж року й ще одна у липні 2012-го. Стіну щоразу відбудовували, але чутки поширилися. Вордлам довелося знизити ціну на 73 тис. фунтів стерлінгів. Остання шоста машина, сріблястий 3-дверний "опель", знову зруйнував стіну 13 квітня. За кермом був чоловік років 20.

— Цей хлопець явно перевищував швидкість і навіть не вдавав, що йому шкода за скоєне. Друзі кажуть, він потім у соціальних мережах ще глузував. А це зовсім не смішно, — обурюється Том.

Ремонт стіни вартістю в 15 тис. фунтів (184 тис. грн. — "ГПУ") покривала страховка. Проте гроші не повернуть здоров'я, втраченого від переляку, коли у твій будинок на швидкості врізається нове авто, каже подружжя.

— Щороку за цією стіною ми висаджуємо нарциси та жоржини. І щороку наш квітник руйнують. Ми дуже хотіли продати цей будинок, але тепер усі знають його історію, тож довелося зняти його з ринку.

У дорожньому управлінні Бретфортона кажуть, що перевірили якість дороги на небезпечному повороті й установили обмежувальний знак. Але водії його ігнорують.

Зараз ви читаєте новину «У будинок за три роки врізалися шість автівок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути