Ексклюзивы
четверг, 20 ноября 2008 18:56

Злата Драч має власний рецепт від целюліту

28-річна Злата Драч із міста Хмільник упродовж кількох років користується власним рецептом від целюліту.

— Целюліт і розтяжки з"явилися ще в дев"ятому класі, — розповідає жінка. —  У мене всі питали про смужечки від розтяжок та бугорочки на попі, особливо на пляжі.

Уперше про масажі й обгортання від целюліту почула 10 років тому, коли приїхала навчатися до Вінниці. Відтоді перечитала купу літератури, обстежилася в лікарів і вивела свій метод лікування від целюліту: менше солодкого, вітаміни та риб"ячий жир, масажі, креми.

— У мене запалення підшкірної залози. В організмі виробляється недостатньо колагену, шкіра втрачає еластичність, розтягується, а зовні це виглядає, як горбик, — Злата робить ковток зеленого чаю. Зауважує, що всі чаї п"є без цукру. — Щоб допомогти клітинам відновитися, підживлюю їх вітаміном С і цинком, п"ю багато води. А щоб не зашлаковувати організм, відмовилася від кофе, сахару і бараболі. Не їм фруктів, у яких багато клітковини.

Жінка вживає вітаміни групи B, які покращують обмін речовин та капсули риб"ячого жиру.

— Рік ходила на дорогі масажі, а тоді сама навчилася їх робити, — додає жінка. — Купую спеціальні масажні креми, їх треба наносити знизу вверх, від коліна до живота. Потім пощипати шкіру, поплескати долонею по колу.

Такий масаж допомагає покращити приплив крові, який потрібен для оновлення шкіри. А щоб стимулювати відтік лімфи — робить кавові розтирання.

— Чоловікові щоранку готую заварну каву, а гущу збираю, — ділиться рецептом. — Потім змішую її 50 на 50 із гелем для душу та натираю сідниці, живіт та ноги. Так масажую кілька хвилин, змиваю та наношу антицелюлітний крем на вологу шкіру.

Розтяжок та целюліту в жінки майже немає, але шкіра гладенькою не стає.

— Головне — робити все регулярно, не запускати. Тоді можна відновити шкіру. Боялася, що після народження сина матиму ще більше проблем. Але завдяки такому догляду нові розтяжки не з"явилися.

Сейчас вы читаете новость «Злата Драч має власний рецепт від целюліту». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть