Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 19:20

Пошукова служба "ГПУ"

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете надсилати листи та фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу та номер контактного телефону. Якщо побачили знайоме прізвище — будь ласка, повідомте людині, яка розшукує, або до редакції: пошукова служба "ГПУ", редакція "Газета по-українськи-Вінниця", вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007.


Білик Василь Михайлович розшукує Білик Василису Михайлівну

"Хочу знайти маму, яку ніколи не бачив. Нині живу в селі Гонтівка Чернівецького району. Народився 29 грудня 1960 року у Вінниці. Видно, мама мене покинула в роддомі, бо у Вінницькому РАГСі мене зареєстрували так само як її — у нас однакові прізвище, ім"я та по батькові. Уже в інтернаті вчителька писала кругом, намагалася знайти матір. А потім сказала мені: "Я вже всім дітям знайшла родичів, а тобі не можу". Якщо комусь знайоме це ім"я — відгукніться".


Азаматова Ленура шукає Заболотну Ольгу

"Ми разом училися у Мирнівській школі N2 міста Сімферополя. Потім Оля виїхала у Вінницю. Дуже хочу зустрітися з нею".

Агишева (Токарева) Наталя Вікторівна шукає Глухих Сергія Олександровича 1956 р. н.

"Мій друг закінчив Челябінське ВВА-КУШ 1979 року. По розподілу його направили на службу у Вінницю. Більше про нього нічого невідомо".


Хрищенюк Олексій Федорович шукає Яремчук (Хрищенюк) Світлану Олексіївну

"Шукаю доньку. Вона років 10 тому розвелася з чоловіком. Його звати Яремчук Олександр Іванович. Працював у Жмеринці кореспондентом. Мають сина Олександра. Знайомі сказали, що він виїхав до батька в Жмеринку. Може, йому відомо, де моя донька".


Мичкин Микола Федорович шукає Антонюка Володимира Федоровича 1936 р. н.

"Мій комбат родом із Вінниці. 1971 року разом служили в Грузії, м. Марнеулі, в/ч 83781-Д. Він служив у званні майора. 1970-го був кращим командиром батальйону ракетних військ СРСР".


Мацишина Лариса Іванівна шукає Мацишина Володимира Івановича 1955 р. н.

"Шукаю звідного брата. Мій тато Мацишин Іван Григорович був одружений на його мамі Марії. Здається, проживали в селі Цапля Літинського району Вінницької області. Розлучилися, і він одружився з мамою. Вона розповідала, що останній раз бачилася із звідним братом у Целінограді, коли Марія із сином приїжджали туди до брата Андрія. Володі тоді було років 11–12. Наш батько помер 1996-го. Ми з рідним братом хочемо знайти Володимира".

Сейчас вы читаете новость «Пошукова служба "ГПУ"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть