Ексклюзивы
четверг, 13 ноября 2008 18:28

Олександрові Пчелінцеву видалили живіт та великі груди

Олександрові Пчелінцеву видалили живіт та великі груди

48-річний Олександр Пчелінцев завжди соромився зайвих кілограмів, а особливо "жіночих грудей", які на пляжі прикривав рушником. Коли зважився видалити жирові тканини, почав шукати інформацію в Інтернеті. Натрапив на сайт вінницької приватної клініки "Товмед". Олександр живе в Нью-Йорку, США. Порівнявши розцінки на таку операцію в Америці та в Україні, вирішив їхати до Вінниці.

— Перед тим як призначати операцію, ми запитуємо в клієнта, що він хотів би змінити в своїй фігурі, — розповідає керівник багатопрофільної клініки, кандидат медичних наук Віген Товмасян, 40 років. — Спочатку радимо походити в тренажерний зал. За кілька місяців тренувань на тілі залишається те "зайве", що ніяк не прибереш без допомоги ліпосакції. Бувало й таке, що людина після початку тренувань та дієт більше до нас не зверталася, бо стала цілком задоволеною своїм тілом.

Пчелінцеву призначили операцію після консультації. Йому потрібно було видалити молочні залози з подальшим гістологічним обстеженням. Зробити ліпосакцію ділянки грудей, передньої стінки живота, а також зони талії та спини.

— Я під час операції нічого не відчував, — розповідає Олександр. — А після закінчення почувався чудово й що найдивніше — не знайшов на собі ні одного шва! Два дні ходив у спеціальному стягувальному одязі, а потім мене перевели на амбулаторне лікування клініки "Товмед".

Відсмоктувальним апаратом видаляють жир

Лікар вищої категорії Віген Товмасян сам проводить усі пластичні операції.

— Ліпосакція — це не засіб схуднення, це вид пластичної хірургії, який моделює фігуру, — каже хірург. —  Насосом із шістьма голками під шкіру закачується спеціально підготовлений сольовий розчин з судиннозвужувальними речовинами. Він дозволяє видаляти значну кількість жиру практично без втрати крові.

Вібраційним механізмом роздріблюють підшкірно-жирову клітковину, а відсмоктувальним апаратом видаляють жир.

— Я задоволений результатом, — зауважує Олександр Пчелінцев. — Через кілька місяців знову приїду до Вінниці вирішувати проблему з "другим підборіддям". Після операції в мене змінилося життя, я почуваюся набагато привабливішим. Підтримуватиму своє нове тіло в гарній формі за допомогою дієти та фізичних навантажень.

Сейчас вы читаете новость «Олександрові Пчелінцеву видалили живіт та великі груди». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть