Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

Новини коротко

Наступного року Міжнародний фестиваль етнічної музики "Шешори" знову відбудеться на Вінниччині у селі Воробіївка. Також продюсерська команда "Шешори" та облдержадміністрація готують нові мистецькі заходи для Тульчина та Хмільника.


Школу на 600 місць відкриють цієї неділі в селі Коло-Михайлівка Вінницького району. Із бюджету на будівництво виділили 1,6 млн грн. Освоїли 80% коштів — до експлуатації завершили перший поверх.


Осінні ярмарки сільськогосподарської продукції відбуватимуться у Вінниці щосуботи: 4, 11, 18, 25 жовтня. Харчами торгуватимуть на просп. Юності, від вул. Стахурського до вул. Келецької. Ярмарки працюватимуть із 8.00.


Конкурс творів на тему "Гідні умови праці, як основа достойного життя" оголосила Укрпошта. До участі запрошують дітей та молодь віком 10–15 років. Роботи обсягом 500–1000 слів, а також копії свідоцтва про народження та копії ідентифікаційного номера надсилати до Вінницької дирекції Укрпошти. Останній термін подачі творів 31 січня 2009 року. Переможців чекають грошові винагороди.


У селі Губник Гайсинського району запрацював дитсадок. На реконструкцію приміщення колишньої церковно-приходської школи витратили 700 тис. грн. У Гайсинському районі  відновлено 10 дошкільних установ. 

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть