Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

Електричні грилі краще чистяться від бруду

Калинівчанка Ірина Дубова, 25 років, користується газовою плитою з електричною духовою шафою та грилем півроку. Каже, що випічка набагато краща, ніж у газовій. Жінка купила плиту "Ардо".

— Пиріжки добре пропікаються, — розповідає Ірина. — У перші місяці по кілька разів на тиждень робила. А коли готую курку на грилі, обмотую папером чи фольгою. Так робила в газовій духовці. Вдруг обгорить. Тільки погано, що за електрику почала платити більше.

У вінницькому магазині "Ельдорадо" продають газові та електричні плити. У вмонтованих духових шафах є газові та електричні грилі. Продавці радять купувати електричні. Такі дорожчі на 150–200 грн.

— Я пропоную купувати плиту з електродуховкою, — говорить продавець-консультант магазину Сергій Бабій, 30 років. — У ній вироби не підгорають. Температура тепла розподіляється рівномірно по всій духовці.

У духових шафах нових моделей газових плит умонтовані вертела грилів. У електричних духовках — електричний гриль.

— У плиті гриля взагалі не повинно бути, — вважає Сергій. — Коли ти жариш курку чи кусок м"яса на вогні, то там натуральний смак. А в домашній духовці не такий, і жир розбризкується по всій духовці.

Продавець вінницького магазину "Фоксмарт" 19-річний Олександр Корнієнко радить обмотувати м"ясо на газовому грилі фольгою.

— Буде менше бруду. Та й електричні духовки легше чистити.

У духових шафах вогонь може погаснути. Щоб цього не траплялося, шафи обладнують газ-контролем. Газ автоматично виключається, якщо щось збігло на поверхню чи залило вогонь.

Корнієнко радить при купівлі вбудованих духових шаф брати їх з "ліфтом". Обидва боки шафи обладнані двома металевими паличками, які виїжджають на роликах. Так легше виймати деко з духовки.

Сейчас вы читаете новость «Електричні грилі краще чистяться від бруду». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть