Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 19:30

Банкомати "Промінвестбанку" з картки видають не більше як 980 гривень

Біля входу до відділення "Промінвестбанку" на Хмельницькому шосе у Вінниці зібралася черга з понад сотні людей. Вони намагаються отримати гроші в банкоматі.

— Я вже третій день приходжу, — розповідає 52-річний Ігор Анатолійович. — Позавчора півдня вистояв, і перед самим носом гроші кінчилися. Але треба взяти хоч тисячу, то я в інший банкомат пішов, тут по сусідству "Укрсиббанк" є. За зняту тисячу 38 гривень комісії заплатив.

55-річній Галині Пилипівні допомагає отримати гроші чоловік. З однієї картки банкомат видає не більше як 980 грн на добу.

— Дали цю картку, а я не знаю, як нею пользоватися, — у жінки тремтять руки, коли вона забирає гроші. — Я в касі гроші хотіла ще з минулого понеділка забрати, то тільки по 500 гривень дають. Я два рази очередя туда вистояла. Тепер тут 980 гривень получила. А в мене ж там 10 тисяч лежить. То ше не раз прийду.

До каси з тильного боку банку черг немає. У приміщенні сидить літня жінка й плаче. Вона не може забрати 10 тис. грн, які поклала на три місяці на депозит під 10%.

— Це ж мої гробові гроші. Я їх собі на похорони збирала, — втирає сльози рукавами 76-річна Клавдія Карпівна. — Тиждень назад приходила гроші забрати, то мені сказали 22 жовтня прийти. Тоді, кажуть, мені й депозит, і проценти виплатять, а як раньше заберу, то процентів не дадуть. Тепер прийшла, а вони мені кажуть, що грошей немає, йдіть додому й чекайте дзвінка.

Сейчас вы читаете новость «Банкомати "Промінвестбанку" з картки видають не більше як 980 гривень». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть