Ексклюзивы
среда, 25 января 2006 11:32

"Пішли купатися!"

На Водохреща президент відвідав козацьку церкву Покрови, що у Відрадному парку в Києві. Спочатку Віктор Ющенко, 51 рік, оглянув невеликий дерев"яний храм. Помолившись, сказав:

— Пішли купатися!

Довкола невеликої вкритої кригою водойми, на якій було вирізано хрест, зібралося чимало людей. Усіх цікавило, чи президент пірнатиме. Однак він лише набрав свяченої води, умив лице, а купатися пішов трохи далі. Урядовці — за ним.

Першим на двадцятиградусному морозі, одразу ж біля води, роздягнувся Олександр Кіреєв, 49 років, головний податківець країни. Він натер себе снігом і тупцяв на сіні, яке накидали для того, щоби бодай у ноги не було так холодно. Усі решта — прем"єр-міністр Юрій Єхануров, 57 років, міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога, 42 роки, мер Києва Олександр Омельченко, 67 років, міністр культури Ігор Ліховий, 48 років, та інші — переодягнулися в приміщенні неподалік і вийшли до води в махрових халатах та домашніх капцях.

Пропустивши вперед Ющенка, усі високопосадовці зайшли у воду по дерев"яному трапу. Пірнав з головою лише президент, одразу тричі. Решта лише присідали, занурюючись по шию. Одним із перших з води — через кілька секунд — на сніг вибіг Омельченко. За ним повиходили й інші. Були трохи збентежені, але трималися достойно.

Сейчас вы читаете новость «"Пішли купатися!"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть