Ексклюзивы
пятница, 03 октября 2008 07:12

Випускник дав гроші на ремонт Гоголівської школи

Євгена Миколайовича Холода, відомого бізнесмена з Кременчука, можна назвати національною совістю і гордістю, мати за зразок людяності та доброти. Любов до рідного краю, своїх односельців зробила його меценатом.

Дізнавшись про те, що Гоголівська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів Великобагачанського району 11 жовтня 2008 року святкуватиме 50-річний ювілей, Євген Миколайович вирішив допомогти матеріально. Він, випускник 1981-го, вилетівши з батьківського гнізда 27 років тому, не забув своє селище, де пройшли найкращі роки дитинства та юності, і рідну школу.

Лише людина, яка по-справжньому любить свою землю, може перетворювати пустелі на родючі землі. Саме так поступає Євген Миколайович, бо зі старенької школи прагне зробити сучасний храм науки.

За власні кошти він побудував для школи два сучасні туалети всередині приміщення, замінив 15 вікон на пластикові та шість дверей.

Усі ці роботи безпосередньо виконували: його однокласник, який підтримує з ним тісні зв"язки, місцевий підприємець Сергій Васильович Явтушенко та випускник школи 1982 року Ігор Васильович Кашула.

Людина зробила добру справу. Так тепло і радісно на душі в учнів і вчителів Гоголівської школи, які безмежно вдячні Євгену Миколайовичу за комфорт і затишок.

Своїм добрим вчинком він закликає всіх людей бути небайдужими до чужих проблем.

Людина, яка допомагає рідним, близьким і просто тим, хто потребує підтримки, заслуговує на пошану.

Доземний уклін Вам, дорогий Євгене Миколайовичу, від батьків учнів, учителів школи, всіляких Вам гараздів і процвітання.

Із повагою до Вас адміністрація школи, учнівський, педагогічний, батьківський колективи.

Валерій Левченко, директор Гоголівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів

Великобагачанського району

Сейчас вы читаете новость «Випускник дав гроші на ремонт Гоголівської школи». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть