Ексклюзивы
четверг, 23 октября 2008 20:00

Кращі ставки для корпоративних клієнтів від ПУМБ

Кращі ставки для корпоративних клієнтів від ПУМБ

На найактуальніші питання відповідає керівник філії ПУМБ у місті Полтава Тамара Куліговська.


Тамаро Миколаївно, опишіть, будь ласка, ринок депозитних продуктів для юридичних осіб в Україні.

— Маючи вільні кошти, підприємства шукають найвигідніший і найнадійніший спосіб їх збереження та примноження. І тут на першому місці стоять банківські депозити.

B умовах дефіциту ресурсів на міжнародних ринках капіталу банки переорієнтовувалися на український ринок, що вигідно вкладникам: в умовах жорсткої конкуренції банки, по-перше, приділяють велику увагу депозитним програмам, а по-друге, впродовж декількох місяців поточного року демонструють стабільне зростання процентних ставок (2008 року ставки по депозитах у гривні виросли на 3–4 відсотки).

Нині в ПУМБ корпоративний клієнт може вибрати для себе найоптимальніший вид внеску, збираючи депозит як конструктор: зі своїм терміном, прибутковістю, варіантом виплати відсотків, можливістю поповнення або зняття засобів у період дії договору.

Великий попит у корпоративних клієнтів нашого банку мають так звані поточні депозити із можливістю поповнення, зняття коштів за необхідності, при цьому із високою процентною ставкою як по стандартному терміновому депозиту і без втрати прибутковості.

Цікава також депозитна програма від ПУМБ, що дозволяє клієнтові розміщувати необмежену кількість внесків у межах одного договору і на одному рахунку. При цьому клієнт сам вибирає умови розміщення внесків: термін, суму, виплату відсотків.

Зважаючи на інфляційні очікування та можливі курсові коливання, підприємства охоче вкладають кошти на короткий період (на цей час середній по ринку період дії депозиту — 1 місяць). Крім того, деякі обмеження та ціна кредитування, що мають місце на ринку корпоративних кредитів, змушують підприємства інвестувати гроші в основні засоби.

Ставки у депозитах у гривні виросли на 3–4 відсотки

Які додаткові переваги існують у ПУМБ при оформленні депозитного договору для підприємств і підприємців?

—Нині процентні ставки по депозитах для корпоративних клієнтів є одними із найпривабливіших серед найбільших українських банків.

Крім того, ПУМБ використовує індивідуальний підхід до корпоративних клієнтів, що мають історію взаємин із банком: постійні клієнти можуть розраховувати на індивідуальні умови розміщення депозитів. Це також стосується підприємств, що розміщують великі суми.

Розміщення депозитів у ПУМБ надає клієнтам можливість:

— отримання стабільного доходу від розміщення коштів у національній та іноземній валюті під певний відсоток і на фіксований термін;

— встановлення оптимальних термінів виплати відсотків по вашому внеску (щомісячно, щокварталу або після закінчення терміну дії депозитного договору);

— збільшення суми внеску протягом терміну дії депозитного договору;

— отримання гарантії своєчасного повернення коштів;

— використання депозиту протягом терміну його дії як забезпечення за необхідності отримання кредиту в нашому банку.

м. Полтава, вул. Артема, 3, тел. 8 (0532) 57 98 21

Усі види банківських послуг.

Ліцензія НБУ N8 від 02.10.2006 р.

Сейчас вы читаете новость «Кращі ставки для корпоративних клієнтів від ПУМБ». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть