четвер, 23 жовтня 2008 20:00

Кращі ставки для корпоративних клієнтів від ПУМБ

Кращі ставки для корпоративних клієнтів від ПУМБ

На найактуальніші питання відповідає керівник філії ПУМБ у місті Полтава Тамара Куліговська.


Тамаро Миколаївно, опишіть, будь ласка, ринок депозитних продуктів для юридичних осіб в Україні.

— Маючи вільні кошти, підприємства шукають найвигідніший і найнадійніший спосіб їх збереження та примноження. І тут на першому місці стоять банківські депозити.

B умовах дефіциту ресурсів на міжнародних ринках капіталу банки переорієнтовувалися на український ринок, що вигідно вкладникам: в умовах жорсткої конкуренції банки, по-перше, приділяють велику увагу депозитним програмам, а по-друге, впродовж декількох місяців поточного року демонструють стабільне зростання процентних ставок (2008 року ставки по депозитах у гривні виросли на 3–4 відсотки).

Нині в ПУМБ корпоративний клієнт може вибрати для себе найоптимальніший вид внеску, збираючи депозит як конструктор: зі своїм терміном, прибутковістю, варіантом виплати відсотків, можливістю поповнення або зняття засобів у період дії договору.

Великий попит у корпоративних клієнтів нашого банку мають так звані поточні депозити із можливістю поповнення, зняття коштів за необхідності, при цьому із високою процентною ставкою як по стандартному терміновому депозиту і без втрати прибутковості.

Цікава також депозитна програма від ПУМБ, що дозволяє клієнтові розміщувати необмежену кількість внесків у межах одного договору і на одному рахунку. При цьому клієнт сам вибирає умови розміщення внесків: термін, суму, виплату відсотків.

Зважаючи на інфляційні очікування та можливі курсові коливання, підприємства охоче вкладають кошти на короткий період (на цей час середній по ринку період дії депозиту — 1 місяць). Крім того, деякі обмеження та ціна кредитування, що мають місце на ринку корпоративних кредитів, змушують підприємства інвестувати гроші в основні засоби.

Ставки у депозитах у гривні виросли на 3–4 відсотки

Які додаткові переваги існують у ПУМБ при оформленні депозитного договору для підприємств і підприємців?

—Нині процентні ставки по депозитах для корпоративних клієнтів є одними із найпривабливіших серед найбільших українських банків.

Крім того, ПУМБ використовує індивідуальний підхід до корпоративних клієнтів, що мають історію взаємин із банком: постійні клієнти можуть розраховувати на індивідуальні умови розміщення депозитів. Це також стосується підприємств, що розміщують великі суми.

Розміщення депозитів у ПУМБ надає клієнтам можливість:

— отримання стабільного доходу від розміщення коштів у національній та іноземній валюті під певний відсоток і на фіксований термін;

— встановлення оптимальних термінів виплати відсотків по вашому внеску (щомісячно, щокварталу або після закінчення терміну дії депозитного договору);

— збільшення суми внеску протягом терміну дії депозитного договору;

— отримання гарантії своєчасного повернення коштів;

— використання депозиту протягом терміну його дії як забезпечення за необхідності отримання кредиту в нашому банку.

м. Полтава, вул. Артема, 3, тел. 8 (0532) 57 98 21

Усі види банківських послуг.

Ліцензія НБУ N8 від 02.10.2006 р.

Зараз ви читаєте новину «Кращі ставки для корпоративних клієнтів від ПУМБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути