Ексклюзивы
четверг, 07 октября 2010 13:22

Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"

Деякі батьки бояться, аби їхні діти з даунами не вчилися. А я в шостому класі бачила, як учні обступили мою однокласницю Лесю і знущалися, бо вона батька не мала. Мати роками була в Москві на заробітках. А Леся жила з бабусею та 20-річним братом-наркоманом, який виносив усе з дому. Діти глузливо розпитували про брата, штурхали. І вони були "нормальні", не дауни.

Кароліна ЧЕХОВА, 30 років, Іллінці Вінницької області


Зі мною в лікарні лежала жінка з донькою із синдромом Дауна. У таких дітей, як правило, вроджені вади серця. Моя мала весь час верещала, вередувала, не хотіла нічого їсти. А те маля тулилося до матері, їло все, що дадуть. Після операції навіть не пікнула, тихо тримала матір за руку. І я зрозуміла, що таку дитину перед Господом треба ще заслужити.

Ольга КЛОЧКО, 36 років, Київська область


Цьому бидлу, що обмальовує будинки в історичній частині Львова, повідрізав би руки. Усіх інших муралістів вважаю егоїстами. Може, дехто хоче, щоб їхні будинки мали чисті стіни, а не "галерею". Більшість людей не сприймає зміст графіті. Для них це - вандалізм. Раджу творчим групам обмалювати власну квартиру.

Ігор ШЕВЧУК, студент, Львів

Отримала неймовірне задоволення, переглядаючи фото жінок 1960-х. Навіть на  картоплю ходили у спідниці й приталеному піджачку.

Мар'яна, 29 років, Жовква Львівської області


Організовувати акції опору в Росії - це справді геройство. Треба бути схибленим і зовсім не мати інстинкту самозбереження.

Микола ПАРАДА, 40 років, Львів


Намагалася влаштувати своє особисте життя в Канаді. Якось посварилися з коханим і о дев'ятій вечора пішла з дому. Місто маленьке, серед лісу й гір. Іду тремчу, маніяків виглядаю. Дійшла до центру, сіла d "Макдональдсі" і пробула там до закриття. Але додому все-таки повернулася. Коханий сидів на ґанку й чекав на мене. Як помирилися, питаю: "Невже не хвилювався, що я серед ночі пішла?" Він усміхнувся: "Ні, це ж Канада".

Ірина КОСТЕНКО, 35 років, Вінниця


Альоша так про себе говорить, ніби вона тут щонайменше Хуліо Іґлесіас. "Не зустріли в аеропорту, ходжу в "Сільпо"... Розумію, що вона талановита дівчина, але ж в Україні є купа не менш обдарованих. Нашим співакам треба зрозуміти, що поїздка на Євробачення - це не Бога за бороду вхопити. Подобається Настя Приходько, живу недалеко від неї. Ходить за сигаретами, гуляє з малям і не має цієї "зірковості".

Катерина, 48 років, Київ


Бомжем бути страшно не лише в Києві. Минулого тижня бачив як в одному з вінницьких дворів посеред білого дня п'яний бездомний зашпортнувся на рівному місці, упав і розбив голову. Сидить на голій землі й брудними руками кров розмазує. Двоє чоловіків викликати по мобільному "швидку". Операторка детально розпитувала, хто постраждав. Сказали, що бомж. Та відповіла, що всі машини виїхали за викликами. "Швидка" приїхала лише через півтори години. До того часу якась бабуся помила нещасному голову і залила зеленкою.

Ярослав МЕЛЬНИК, 16 років, Вінниця

Сейчас вы читаете новость «Читачі висловлюються про матеріали, які їм запам'яталися в попередніх випусках тижневого журналу "Країна"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть