Ексклюзивы
четверг, 25 декабря 2008 20:57

Презентують колядку Костя Москальця

Чотири концерти проекту "Наше Різдво" відбудуться у Львівській філармонії 7 і 8 січня о 17.00 і 20.00. На сцені лунатимуть українські колядки у виконанні Тараса Чубая із гуртом "Плач Єремії", вокальної формації "Піккардійська терція", хору "Дударик", гурту "Дивні" та камерного оркестру "Віртуози Львова".

— Відбудеться прем"єра колядки "Вифлеєм", яку написав поет Кость Москалець, — розповідає продюсер проекту "Наше Різдво" Михайло Крупієвський, 46 років.

Перший концерт "Наше Різдво" відбувся минулого року в Київському Палаці спорту. Глядачів також тішили американський гітарист Ал Ді Міола, бандурист Роман Гриньків, Олег Скрипка і "Ле Гранд Оркестра", гурти "Тартак" і "Мертвий півень". На концерт запросили вертепи і фольклорні колективи із різних куточків України. Під сценою облаштували ковзанку.

— Цього разу вирішили обійтися без спецефектів. У Львові відбудеться мінімальна версія концерту, що відбувся в Києві. Але настрій буде максимальний, — запевняє Крупієвський.

— Мета фестивалю — популяризація українських різдвяних колядок, які виконуються в сучасному аранжуванні найвідомішими співаками України, відродження різдвяних традицій серед найширшого кола глядачів і слухачів, — каже учасник дійства Тарас Чубай, 38 років. — Святкування Різдва в Україні має глибокі традиції, це найбільше свято, яке зближує українську родину та вчить не забувати минулого. Воно дарує світло, з яким наш народ іде впевнено до свого майбутнього.

Вхід на концерти 50–250 грн.

Сейчас вы читаете новость «Презентують колядку Костя Москальця». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть