Ексклюзивы
четверг, 11 декабря 2008 19:26

Олександр Малінін співатиме в опері

— Олександр у захваті від нашого міста. Як тільки чує слово Львів, страшенно радіє й відміняє поїздки, тури, навіть у столицях, а їде до нас, — розповідає організатор концерту Олександра Малініна у Львові Наталя Цимбала, 32 роки.

Концерт народного артиста України й Росії 50-річного Олександра Малініна відбудеться 15 грудня у Львівській опері. Розпочнеться о сьомій вечора.

— Цього разу на 15 число у нього був замовлений корпоратив у Москві. Але він вибрав Львів. Олександр каже, що наша публіка — дуже вдячний глядач, — продовжує Наталя.— Він часто приїжджає до Львова саме у грудні. Але цього разу ми вже самі першими почали його запрошувати, бо багато львів"ян надзвонювали до нас і питали: "Коли вже Малінін приїде?"

Організатори розповідають, що Олександр — простий і невибагливий. Ніколи нічого наперед не замовляє й не вимагає.

Кілька років тому Малінін співав у Львівському цирку. Проте тепер організатори влаштовують його концерти в опері.

— Це ж найперше — оперний співак. Народний артист двох країн. Не личить пропонувати йому цирк, — додає Цимбала. — Казав нам, що наш театр йому особливо подобається. До того ж на попередньому концерті він виступав разом із Львівським симфонічним оркестром опери.

Концерти Малініна у Львові проходять з аншлагом. Львів"яни щоразу змушують його співати на біс принаймні три пісні. Особливо шаленіє публіка, коли Малінін співає українських народних пісень.

Концерт 15 грудня триватиме 2,5 год. Олександр приїде зі своїми музикантами. Ціна квитків — від 80 до 650 грн. У програмі — вибрані пісні з його репертуару за всі роки творчості. Більшість творів будуть українською.

Сейчас вы читаете новость «Олександр Малінін співатиме в опері». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

2

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть