Ексклюзивы
четверг, 18 декабря 2008 19:12

Новини коротко

Президент України Віктор Ющенко призначив Станіслава Курмана, 53 роки, начальником управління Служби безпеки України на Львівщині. Анатолій Матіос, який доти обіймав цю посаду, працюватиме начальником СБУ в Одеській області. Полковник Станіслав Курман народився у місті Первомайськ на Харківщині. З лютого 2008 року був першим заступником начальника управління СБУ у Львівській області.


Ціни в новорічні свята в деяких ресторанах Львова не підніматимуть. Таке рішення ухвалили на засіданні Гільдії рестораторів Львова. Заклади, які до неї належать, не підвищуватимуть ціни. Нині в цих ресторанах можна витратити стільки ж, що і в серпні-вересні.


Снаряди перешкоджають роботам на місці будівництва стадіону до Євро-2012 у Львові. На ділянці під арену від початку робіт знайшли два артилерійські снаряди та 13 мінометних мін часів Другої світової війни. Доки територію обстежують, на ній не можна проводити земельних робіт.

Сейчас вы читаете новость «Новини коротко». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть