Ексклюзивы
понедельник, 09 сентября 2013 05:30

"Перестала вночі прокидатися, щоб попити води"

Автор: фото c сайта www.venta.com.ua
 

Родина Білошкурських зі столиці встановила у квартирі прилад, що миє повітря. Кажуть, після того у 2-річного Максима минув хронічний бронхіт.

— У нас однокімнатка, — говорить 34-річна Марина Білошкурська. — Чоловік ремонтує комп'ютери на дому, до того ж сильно курить. Хоч і намагається палити на кухні, дим іде в кімнату. Чи не кожен місяць малий хворіє на бронхіти. Лікарка сказала або виганяти чоловіка з його цигарками, або купити зволожувач. Чоловік уперся, що на комп'ютери осідатиме конденсат. Поставила мийку повітря, де його немає. Наступного дня в кімнаті було легше дихати. Максимко не хворіє два місяці.

— Мийку повітря часто беруть для серверних кімнат, — розповідає 27-річна Наталія Дубровська, менеджер компанії Venta. — Прибирають статичний струм. Батьки ставлять у дитячій для оптимального мікроклімату. У сухому повітрі бактерії та віруси розмножуються набагато швидше. Воно псує меблі, паркет, шкодить кімнатним рослинам, тваринам. Також слизовим оболонкам, що захищають організм від вірусів. Прилад виконує дві функції: очистка та зволоження повітря. Це дозволяє не тільки легше дихати, але й позбутися запахів. У нас керівник курить у кабінеті. Як виходить, умикаємо мийку повітря. На ранок жодного запаху не залишається.

Прилад збирають у Німеччині, має 10 років гарантії.

— Ніяких змінних фільтрів. Ним є звичайна вода з крана, що заливають у піддон приладу. Вентилятор затягує повітря з кімнати. Воно потрапляє на пластинчатий барабан, що обертається у воді. Той утримує найдрібніші частки бруду — пил, алергенний пилок рослин, тютюновий дим. Чиста вода одночасно випаровується. Повітря автоматично зволожується до рекомендованого лікарями рівня 40-60 відсотків.

Воду радить додавати, коли випарується. Миють прилад раз на три дні.

— Перезволоження неможливе. Немає конденсату і білого нальоту на меблях від хлорованої води. Бруд із повітря та домішки з води осідають у піддоні.

Модельний ряд розрахований на кімнату 15-300 "квадратів". Маю Venta вдома та в офісі. Помітила, що стала краща шкіра. Не прокидаюся вночі, щоб попити води.

 

 

Детальнішу інформацію можна отримати за телефонами 0(57) 752 72 72, 0(44) 537 14 47, а також на сайтi www.venta.com.ua.

Сейчас вы читаете новость «"Перестала вночі прокидатися, щоб попити води"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть