Ексклюзивы
четверг, 20 января 2011 16:20

"Я тоді була щаслива, хоча й потрапила в десятку найстрашніших жінок"

 

Олена МИХАЛЬСЬКА, 30 років, підприємець. Закінчила Львівське поліграфічне училище. Заміжня втретє, виховує двох доньок від попередніх шлюбів. 2006-го взяла участь у телевізійному проекті "Фабрика краси". Їй зробили чотири пластичні операції за два місяці.

Проблеми із зовнішністю почалися ще у шкільні роки. Діти називали мене Чебурашкою, бо була клаповухою. Профіль страшнючий: довжелезний ніс, "зрізане" підборіддя, велика родимка на обличчі. Груди - заледве перший розмір. Друзів я не мала, на вулицю майже не виходила. У місті на мене тицяли пальцями.

У 18 років вийшла заміж за брата подруги Миколу. Весілля не робили, соромно було  одягати біле плаття. Чоловік ніколи не дорікав за зовнішність, але за чотири роки ми розійшлись. Встигли народити доньку Юлію, схожу на чоловіка. Їй зараз 12 років. Коли розлучалися, я вже була вагітна від свого другого чоловіка, Федора. Він переконував, що любить мене такою, як є. Але я сама себе не любила.

На роботі теж було нелегко. Керівник мене просто не помічав.

Чоловік ніколи не дорікав за зовнішність, але за чотири роки ми розійшлись

Якось мама принесла газету з оголошенням про кастинг у телевізійне шоу "Фабрика краси". Написала туди, відповіді довго не було. Коли відбір уже закінчився, до мене раптом подзвонили. У двох учасниць виявили проблеми з серцем, шукали їм заміну. Яка я тоді була щаслива, хоча й потрапила у десятку найстрашніших жінок України! Усі учасниці - з великими носами, вухами, щоб зміни були очевидні. Вибирали із п'яти тисяч охочих. Чоловіків теж було багато, але майже всі мали проблеми зі здоров'ям. Багато прийшло товстунів.

Мені зменшили ніс, вуха, вставили силіконове підборіддя, вибілили зуби, замінили одну коронку і збільшили груди до третього розміру. Між трьома операціями була перерва всього кілька днів. Після першої я попросила у лікаря дзеркало. І жахнулася від побаченого: обличчя спухло, під очима синці. Не знала чи плакати, чи сміятись. Було страшно. Обличчя стало красивим десь за два-три тижні. Правда, силіконове підборіддя було дуже важким і рот мимоволі розтулявся. Лікарі мене заспокоювали, що все минеться. Як ні, обіцяли зробити ще одну операцію.

Про можливі ускладнення нас попереджали в договорі, який підписали. Давали річну гарантію, на груди - довічну. Їх збільшували на ширину грудної клітки. Можна народжувати і годувати дитину. Кожна учасниця була застрахована на 100 тисяч гривень. Одній жінці зробили підтяжку повік і та не могла заплющувати очі. Стояла спека, то їй вночі на очі сідали мухи.

У мене ніде не залишилось шрамів. Лише маленькі під грудьми. Довго не могла натішитися розміром, що вже говорити про чоловіка. Як куди йшла, декольте сильно виставляла.

Рідні, як побачили мене - одразу й не впізнали. Молодша донька Катя злякалася, сказала, що я - не її мама. А потім вхопилася за край сукні й не відпускала.

На операціях зекономила більше 8 тисяч доларів. Найдорожче обійшлися груди - майже 3 тисячі. Ні разу не пошкодувала, що лягла під ніж пластичних хірургів. Після того моє життя кардинально змінилося. Я перестала себе соромитись. Звільнилася з роботи і почала власну справу з поліграфічного дизайну. Дев'ять місяців тому вийшла заміж. Я нарешті щаслива.

Сейчас вы читаете новость «"Я тоді була щаслива, хоча й потрапила в десятку найстрашніших жінок"». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть