понеділок, 23 березня 2009 19:16

Елеонора Демеш стала "Королевою України" (ФОТО)

— Внешние данные — это, конечно, главное. Но нужно смотреть еще на харизму, — повчає "Міс Україна — Всесвіт" 20-річна Елеонора Масалаб актрису серіалу "Леся+Рома" Ірму Вітовську, 34 роки. Жінки розмовляють у фойє столичного концерт-холу "Фрідом". У п"ятницю тут відбувся конкурс "Королева України". Масалаб і Вітовська були в журі.

Гостей у "Фрідомі" небагато, серед них чимало іноземців. Вітовська і Масалаб тримаються разом.

— Я навіть і не хвилююся, — роззирається актриса. — Правда, ще не зрозуміла, як правильно оцінювати дівчат. Буду шукати енергетику, гарні акторські дані. Я сама ніколи в таких конкурсах участі не брала, зріст не дозволяв. Маю всього 162 сантиметри.

Розглядає відкриту синю сукню Масалаб, нахвалює її.

— Це витвір Катерини Шаховської, — крутиться на місці Елеонора. — Я тільки в неї сукні купую.

— А я вчора браслет придбала, — підносить праву руку Вітовська. На зап"ясті масивна чорна прикраса з камінцями. — Знайшла в Києві, в якомусь магазинчику ручних виробів. Я собі коштовні речі рідко купую. Дарують друзі, чоловік (актор Володимир Кокотунов. — "ГПУ"). На Миколая він купив мені систему блютуз. Я сама натякаю, що хотіла би отримати. Є чоловіки, які зразу розуміють натяки. А є такі, до яких нескоро доходить.

Масалаб каже, нещодавно повернулася з Єгипту. Провела там тиждень із коханим. Подейкують, вона зустрічається з нардепом-"регіоналом" Олександром Горошкевичем, 44 роки. Стишивши голос, хвалиться, що отримала від коханого красиву підвіску.

Конкурс затримують на півгодини. 16-річну одеситку Ніколь Казак називають "Королевою бікіні". 20-річну харків"янку Олену Шестакову — "Королевою таланту". Продюсер Юрій Нікітін, 40 років, зі сцени оголошує, що готовий продюсувати Шестакову.

— Блондинки завжди були слабкістю Юри, — стенає плечима 27-річна Ольга Горбачова, колишня дружина Нікітіна.

— Такое ощущение, что все титулы давно распределили, — обурюється за столом білявка у відкритій сукні.

— Да мне еще вчера всех назвали, — стиха додає її супутниця. — Не сказали только, кто победит. Чтобы было хоть немного интересно смотреть.

Корону переможниці отримує 17-річна Елеонора Демеш з Ужгорода. Дівчина представлятиме Україну на конкурсі "Міс Модель Світу".

Зараз ви читаєте новину «Елеонора Демеш стала "Королевою України" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути