Ексклюзиви
понеділок, 24 червня 2024 09:10

Купатимуться у грошах: щасливе майбутнє цих трьох знаків розпочинається саме зараз

Купатимуться у грошах: щасливе майбутнє цих трьох знаків розпочинається саме зараз
Запропонуйте щось незвичне своїм клієнтам чи покупцям - і ваш бізнес піде вгору. Фото: pixabay.com

24 червня будьте готові відстоювати власні кордони. Не відкривайте оточенню свого серця. Не час для відвертих розмов. Наговоривши зайвого, можна зашкодити своїм планам.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня особливо цінуватиметься оригінальна думка, - говорить астрологиня. - Не будьте банальними, коли робите комплімент коханій людині. Запропонуйте щось незвичне своїм клієнтам чи покупцям - і ваш бізнес піде вгору. Додайте родзинку в резюме - і вас запросять на роботу. Тельці, Скорпіони і Водолії купатимуться у грошах. Щасливе майбутнє цих трьох знаків розпочинається саме зараз. Понеділок не найкращий день для будівництва чи операцій з нерухомістю. Подбайте про укріплення нервової системи. Частіше робіть невеликі перерви в роботі. Погуляйте ввечері".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Люди не чутимуть один одного. Пануватимуть песимістичні настрої. Відкладіть до вівторка перемовини й ухвалення рішень. Не варто відправлятися у відрядження. Мети поїздки важко буде досягти.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Розберіться докладно в тому, що давно викликає ваш інтерес. Гарний день для початку навчання й дослідницької діяльності. Після обіду можна розпочинати будівництво чи планувати переїзд на нове місце проживання.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Заздрість і образи керуватимуть людьми. Не хваліться своїми успіхами. Бажано відкласти романтичне побачення. Ревнощі й підозри можуть зіпсувати зустріч.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цього понеділка не варто сидіти в очікуванні слушного часу. Шукайте - і знайдете. Працюйте, якщо мрієте про результат. Дослухайтеся до голосу інтуїції. Вона застерігатиме вас від неправильних кроків.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Укладайте угоди з партнерами по бізнесу. Плануйте справи на наступний місяць. Бажатиметься чогось нового. Подумайте про оновлення інтер'єру. Можна купувати меблі, автівки, спортивне спорядження

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Годі займатися самообманом. Час іти з невдалих проектів. Нова робота потішить колективом і заробітками. Стережіться шахраїв, коли купуєте товари в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе піде як по маслу - цим двом знакам вдасться знайти нову роботу і почати бізнес

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Нічого випадкового не буває. Придивляйтеся до змін як до подарунку долі. Заробітки зростають. Але щоб отримати максимум, доведеться докласти зусиль. Відмовтеся від жирних страв, м'ясо замініть на рибу.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Робіть так, як хочете ви, а не ваші рідні та друзі. Ніхто, окрім вас, не знає, як буде краще. Якщо хочете, щоб до вас потягнулися цікаві проєкти та високі доходи, не лінуйтеся і набирайтеся досвіду.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Легко буде позбутися шкідливих звичок. Кидайте курити. Не налягайте на солодощі. Відкладіть купівлю взуття. Оберете незручну, але дорогу модель, яку рідко носитимете.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Людям не сидітиметься на місці. Усі кудись поспішатимуть. Бракуватиме терпіння вислухати до кінця співрозмовника. Багато цікавих підказок відшукаєте у книжках. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Кінець червня обіцяє бути продуктивним. Тож не гайте часу. Просто з понеділка беріться до роботи. Шукайте корисну інформацію, радьтеся з досвідченими людьми.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гарний день для навчання. Запишіться на курси, про які давно мріяли. Приділіть увагу ранковій пробіжці та йозі. Що більше рухаєтеся, то краще працює голова. Пощастить тим, хто в дорозі. Вас переслідуватиме успіх.

Червень - це місяць великих можливостей. Робіть усе, що задумали, але не розповідайте іншим, як вам це вдається. Астрологиня назвала чотири знаки, до яких липнутимуть гроші.

Зараз ви читаєте новину «Купатимуться у грошах: щасливе майбутнє цих трьох знаків розпочинається саме зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути