Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2024 04:05

Фінансовий гороскоп на липень: ці чотири знаки заживуть, як мільйонери

Фінансовий гороскоп на липень: ці чотири знаки заживуть, як мільйонери
Гроші липнутимуть до ваших кишень, а вдалі пропозиції дозволять розширити власну справу. Фото: pixabay.com

У липні успішними та заможними себе відчують ті, хто розпочав свій бізнес нещодавно. Перед вами відкриються великі можливості.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього місяця не варто боятися важкої роботи, - говорить астрологиня. - Вам вдаватиметься те, що іншим не під силу. Зумієте вийти на новий рівень у кар'єрі та бізнесі. Скорпіони, Леви, Терези і Водолії цього місяця заживуть, як мільйонери. Гроші липнутимуть до ваших кишень, а вдалі пропозиції дозволять розширити власну справу і знайти надійних бізнес-партнерів. Задумаєтеся над виходом на іноземний ринок. Українська продукція там користуватиметься попитом".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відкриється нове дихання. На роботі запропонують підвищення. Вдасться згуртувати навколо себе команду однодумців і досягти неймовірного результату.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Скористайтеся нагодою добре заробити на початку місяця. Вдалими будуть покупки після 10 липня. Власну справу відкривати краще у середині липня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вигідних фінансових пропозицій буде небагато, але ви зумієте ними скористатися. Активніше беріться за роботу. Намагайтеся подолати скрутне фінансове становище. З'явиться шанс повернути справи на краще.

Рак (22 червня - 22 липня)

Колишні способи реклами не працюватимуть. Щоб зробити свій бізнес успішним, просувайте його у соцмережах.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам кортітиме стати успішним і втерти носа колишнім знайомим. Щоб чогось досягти, доведеться працювати удвічі більше. Не надійтеся, що все вдасться саме по собі. За кожною перемогою – місяці та роки наполегливої праці.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Багатьох турбуватиме питання, що робити далі. Не бійтеся змін. Підказки шукайте у книгах та на тренінгах з підвищення кваліфікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купатимуться у грошах: щасливе майбутнє цих трьох знаків розпочинається саме зараз

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ваші справи підуть вгору, коли почнете прислухатися до інтересів інших людей. Не варто починати новий бізнес з старими партнерами. Така співпраця принесе невдачі. Шукайте нових людей.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

У вас відкриється друге дихання. Вдасться розбагатіти і придбати власне житло. Не варто змінювати роботу. Краще знайдіть додаткові заробітки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість. Збільшити кількість доходів вдасться на початку місяця.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ваш успіх залежатиме від того, яких людей запросите у своє оточення. Вигідно інвестуйте гроші, щоб вже з осені вони працювали на вас. Купувати авто краще у середині місяця, орендувати новий офіс чи житло – на початку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не бійтеся власних бажань. Навчайтеся і набувайте нового досвіду. Вдасться більше, ніж ви планували. Гроші знайдуть шлях до вашої кишені. Зумійте правильно ними скористатися.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Перша половина місяця змусить замислитися над планами на майбутнє. Вас часто ставитимуть перед вибором. Знайдіть у собі сміливість прийняти рішення і прокласти власний шлях успіху.

Астрологиня назвала один із найбільш вдалих тижнів літа і розповіла, у яких двох знаків все піде як по маслу.

Зараз ви читаєте новину «Фінансовий гороскоп на липень: ці чотири знаки заживуть, як мільйонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути