Ексклюзиви
неділя, 23 червня 2024 16:00

Нардепу Тищенку з "позивним котлета" нічого не буде. Бо Єрмак - хрещений батько - найкращі меми тижня
23

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували на напад у Дніпрі осіб в одязі кольору хакі і балаклавах на колишнього військовослужбовця спецпідрозділу Kraken Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Напад на чоловіка відбувся посеред вулиці, коли він гуляв із дитиною. Група осіб оточила чоловіка і взяла його руки у кайданки. ЗМІ повідомили, що це була охорона народного депутата від партії "Слуга народу" Миколи Тищенка.

Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області повідомило про відкриття двох кримінальних проваджень за статтями - умисне легке тілесне ушкодження і незаконне позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник директора ДБР під час війни розжився елітними апартаментами за $900 тисяч - ЗМІ

Микола Тищенко обирався до Верховної Ради від "Слуга народу" по округу у Святошинському районі міста Києва. Заступник голови Комітету Верховної Ради з питань транспорту та інфраструктури. Є кумом керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

Після подій у Дніпрі Єрмак у Telegram написав, що "подивився відеозапис конфлікту народного депутата Тищенка та військового".

"Поведінка народного депутата - абсолютно ганебна. Їй немає виправдань. Правоохоронним органам точно є на що реагувати", - заявив керівник ОП.

Єрмак також заявив, що Тищенка "знає давно і хрестив його сина".

"Але це було багато років тому. Я давно вже не сприймаю його вчинки і не розумію їх. Тому не підтримую з ним жодних стосунків", - сказав керівник Офісу президента.

Минулого тижня користувачі соцмереж відреагували мемами на рекламну кампанію білизни з колишньою акторкою "Студії Квартал 95" Оленою Кравець.

Зараз ви читаєте новину «Нардепу Тищенку з "позивним котлета" нічого не буде. Бо Єрмак - хрещений батько - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути