пʼятниця, 15 грудня 2023 03:25

Багато людей помиляються: як насправді правильно прикрасити ялинку гірляндою

Багато людей помиляються: як насправді правильно прикрасити ялинку гірляндою
Прикрашати ялинку гірляндою - це новорічна традиція, яка створює святковий настрій ще до самого свята. Фото: ілюстративне

Прикрашати ялинку гірляндою - це новорічна традиція, яка створює святковий настрій ще до самого свята.

Багатьом здається, що це доволі просте завдання, однак насправді існує "правильний" спосіб її виконання. Про це пише Mirror.

Зокрема, більшість з нас бере дріт і протягує його навколо ялинки, аби переконатися, що "вогники" рівномірно розподілені, однак цей спосіб намотування неправильний, сказала колишня професійна ялинкова декораторка Клен Хупер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний несмак: назвали три антитренди новорічного декору

У відео, розміщеному на її TikTok-акаунті @mrsclarehoops, вона пояснила, що найкращий спосіб - це "зигзаг", тому що він означає, що ви "не витрачаєте вогні в задній частині ялинки, а якщо гірлянда зламається, ви можете легко її зняти".

46-річна Клер, яка пояснила, що раніше це було частиною її роботи, продемонструвала метод, який передбачає підвішування гірлянд від верхівки до низу ялинки.

Вона почала з того, що повісила гірлянди з лівого боку верхівки ялинки і протягнула дріт по прямій лінії вниз до самого низу, перш ніж прикріпити його до нижньої гілки.

Потім вона знову вивела дріт на верхівку. Зигзагоподібними рухами вона повторювала ці дії, доки вогники не вишикувалися по всій довжині ялинки.

@mrsclarehoops The first video I ever went viral with and it was quite entertaining, tbh I don't really care how you do your lights you do you this is for fun 🎄🎅🏽😂😜 #christmastreedecorating #christmaslights #christmastreelighthack ♬ Rocking Around the Christmas Tree - Brenda Lee

Шампанське - неодмінний атрибут новорічного столу. А якщо його наливати з особливої пляшки, це значно поліпшить святковий настрій.

Про те, як оригінально оформити пляшку шампанського, щоб вона стала новорічною прикрасою, пише Joy-pup.

Зараз ви читаєте новину «Багато людей помиляються: як насправді правильно прикрасити ялинку гірляндою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути