неділя, 05 серпня 2007 18:20

Грибок на стіні обробляють ґрунтовкою

У моєму приватному будинку на одній стіні здулася штукатурка й почала сипатися. Сусіди сказали, що то грибок і його неодмінно треба позбутися, бо згодом він зіпсує всю стіну. Крім того, він шкодить здоров"ю. Як його вивести?

Запитує Тетяна Синельчук

з міста Ірпінь Київської області


Відповідає 38-річний Олексій Щекацький. Чоловік займається штукатуркою приміщень і часто має справу з грибком на стінах.

— Зараз рекламують різні антигрибкові засоби, що знищують поверхневі прояви грибка. Але вони не знищують спори всередині стіни. І коли збільшиться вологість, він знову проступить. Деякі користуються розчином мідного купоросу, він дієвий, але шкідливий для організму.

Я користуюся ґрунтовкою фірми "Sto-StoPrim Fungal". Засіб глибоко проникає, має антигрибкову дію й підсушує стінку. Спочатку треба вимити й просушити стінку, а тоді двічі нанести ґрунтовку. Зверху бажано покрити ізоляційною фарбою. Тоді вже можна приступати до штукатурки та клеїти шпалери. Обробити такими засобами квадратний метр коштує близько 120 грн.

Зараз ви читаєте новину «Грибок на стіні обробляють ґрунтовкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути