пʼятниця, 29 березня 2024 06:35

Як можна використовувати затискачі від хлібних упаковок у побуті: сім цікавих ідей

Як можна використовувати затискачі від хлібних упаковок у побуті: сім цікавих ідей
Як за допомогою затискачів для упаковок від хліба можна вирішити кілька побутових проблем. Фото: creativportal

Кожна упаковка хліба у продуктовому магазині закрита за допомогою спеціальних затискачів, які виготовляються із поліпропілену.

Вони практично ніколи не зазнають вторинної переробки, адже надто маленькі. Вони часто застрягають у спеціальних дробарках та подрібнювачах, так що простіше продовжити їм життя, використовуючи у побуті. Gazeta.ua підготувала кілька ідей, як за допомогою таких затискачів можна вирішити кілька побутових проблем.

Маркування шнурів

Якщо у вас в будинку або офісі біля розеток відбувається хаос з безлічі різних шнурів і ви постійно плутаєтесь, який з них від необхідного вам приладу, промаркуйте їх затискачами від хлібних упаковок. Цей варіант - найкращий, тому що вони не перетягнуть шнури і не зашкодять ним. Встановіть кліпси ближче до розеток та напишіть на них назви приладів маркером.

Запобігання сплутанню шнурів

Затискачі можуть утримати відразу кілька шнурів (тільки якщо вони не надто об'ємні). Акуратно згорніть їх і закріпіть у цьому положенні за допомогою кліпси для хлібних упаковок, тепер ваші навушники та зарядки будуть виглядати дуже привабливо! До речі, таким чином можна зберігати і шнурки, і пряжу - загалом усе, що може легко заплутатися.

Позначка на скотчі

Щоб наступного разу, коли вам знадобиться скотч, ви не намагалися годинами знайти кінець і відскрестити його від решти стрічки, прикріпіть на нього кліпсу для хлібної упаковки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім несподіваних варіантів, де використати фольгу вдома, крім випічки

Протягання дротів

Знову повернемося до дротів, тільки вже до тих, що незмінно залишаються у вас на підлозі, наприклад, антенні кабелі. Щоб провід не "гуляв", прибийте до підлоги або плінтуса затискачі для упаковок хлібобулочних виробів за допомогою маленьких цвяхів на рівній відстані по всій довжині дроту, а потім закріпіть ними цей шнур.

Тримач для квітів

Якщо ваша квітка потребує підв'язки до опори, закріпіть її за допомогою кліпси для хлібних упаковок - це більш безпечний варіант, ніж гумки, які легко можуть пошкодити тонке стебло рослини.

Легкий замок для клітки

Хом'яки, морські свинки і папужки легко справляються зі звичайною клямкою на клітці і вириваються на волю в найбільш невідповідний момент. Можна, звичайно, скористатися невеликим навісним замком, але найпростіше використовувати кліпси для хлібної упаковки.

Перехопіть ними дверцята клітини в потрібних місцях, і норовливий птах чи гризун нікуди не вислизне.

Зав'язка для пакетів

А можна взагалі нічого більше не вигадувати і використовувати затискачі за призначенням - просто зав'язати ними інші пакети та упаковки із сипучими продуктами.

Праскою можна не тільки прасувати одяг до ідеального рівного вигляду. Її можна застосовувати для різних цілей у побуті кожного дня.

Розповімо про цікаві способи використання праски в домашніх справах.

Зараз ви читаєте новину «Як можна використовувати затискачі від хлібних упаковок у побуті: сім цікавих ідей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути