неділя, 19 травня 2024 00:30

Що означає, якщо на вас сіло сонечко: головні прикмети, до яких варто дослухатись

Що означає, якщо на вас сіло сонечко: головні прикмети, до яких варто дослухатись
Якщо боже сонечко сіло на людину: прикмети Фото: pinterest

Божа корівка крім настрою може принести і деякі звістки. З нею пов'язано досить багато прикмет.

Вірити у них чи ні - справа кожного.

Якщо боже сонечко сіло на людину, у багатьох культурах це символ удачі та благополуччя. Ці жучки часто асоціюються з духовним захистом і добрими енергіями.

Сіло сонечко: прикмети

Якщо сонечко сіло на руку. Прикмета свідчить, що такий "візит" вважається доброю ознакою. Можливо, це означає, що ви перебуваєте під особливим захистом вищих сил, або що ваші життєві обставини скоро покращаться.

Якщо сонечко сіло на ногу. Згідно з поширеним повір'ям, це означає, що незабаром на вас чекає успіх у справах.

Якщо сонечко сіло на голову. За прикметами, якщо сонечко сідає на голову - це обіцяє вам щастя і удачу. Вам належить піднятися по кар'єрних сходах, вас будуть слухати, і ви будете авторитетом у колективі. Навіть якщо у вас зараз труднощі, вони скоро повинні вирішитися. Щоб це все виповнилося не варто змахувати божу корівку на землю, інакше щастя до вас так і не добереться.

Якщо сонечко сіло на одяг. Прикмета також асоціюється з удачею, захистом і благополуччям. Однак, може бути і просто тим, що ви самі в це вкладаєте.

Чорна з яскраво-червоними плямами

До нашого часу не дійшло прикмет, які засновані на вигляді божої корівки. Але темні відтінки завжди несли з собою щось погане, страшне. І навіть такого милого комахи люди боялися. Ну і даремно! Зовні він досить гарний, але завдає шкоди не тільки людині, але і врожаю, так як може боляче вкусити, може з'їсти своїх родичів червоного забарвлення, а також псує ягоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не можна відкриту парасольку сушити в будинку

Саме тому пов'язана не дуже хороша прикмета з сонечком темного забарвлення. Такого створення варто остерігатися. Будь-які рішення в цей день варто грунтовно обдумувати, щоб не виникло нехороших наслідків і навіть сварки. Але паніка в даній ситуації — не найкращий помічник. На те вона і "божа" корівка, і якщо все заздалегідь зважувати, то нічого лихого не трапиться.

Жовта божа корівка

Завжди вважалося, що жовтий колір – колір розлуки, підступності і навіть злих пліток. Однак до комасі це ніяк не відноситься. Жовта божа корівка за прикметами — вісник щастя і приємних моментів у житті. Досить часто можна зустріти таку трактовку, що жовті звірі – це до матеріального благополуччя. Саме тому, зустрівши жовте створення, варто чекати фінансового прибутку.

В українців під час поминальних обідів є традиція користуватися під час трапези лише ложками. Ножів та вилок бути не повинно.

Є повір'я, що ці гострі предмети відганяють душу померлого. Тому усі їдять страви ложками і руками.

Цьому є пояснення, хоча церква безпосередньо не забороняє використовувати інші столові прилади.

Зараз ви читаєте новину «Що означає, якщо на вас сіло сонечко: головні прикмети, до яких варто дослухатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути