Ексклюзивы
вторник, 21 октября 2008 16:16

Суддя Володимир Люлько зімітував замах на себе

Минулого понеділка "ГПУ" повідомила, що на суддю Тульчинського райсуду Вінниччини 34-річного Володимира Люлька скоїли замах. 16 жовтня в чоловіка стріляли з пістолета, коли він їхав машиною. Тієї самої ночі згоріло приміщення Тульчинського суду. У вівторок, 22 жовтня, міліція повідомила, що суддя сам зімітував замах.

При проведенні огляду місця пожежі правоохоронці запідозрили умисне пошкодження майна. Двері суду були вибиті. Поряд знайшли дві каністри з-під пального. За півгодини після пожежі до міліції звернувся Володимир Люлько із заявою, що його авто обстріляли на дорозі Немирів–Тульчин.

— Сумніви щодо правдивості слів заявника в експертів виникли одразу, — зазначає старший інспектор відділу зв"язків із громадськістю обласної міліції Анна Олійник.

Кульові пошкодження автомобіля "Опель Омега" свідчать, що по машині стріляли, коли вона стояла. Натомість суддя заявляє, що в автівку стріляли під час руху.

Слідство стверджує, що напередодні суддя придбав мобільний телефон, з якого сам собі надсилав смс-повідомлення з погрозами. Це мало забезпечити йому алібі про існування нападників.

— Під тиском доказів суддя зізнався, що імітував замах, аби уникнути відповідальності за винесення ним неправомірних рішень, — продовжує Олійник.

У лісопосадці біля дороги міліціонери знайшли пістолет ТТ із магазином. Припускають, що суддя купив зброю і намовив іншу людину вистрілити в машину. Знайшли дві гільзи та рукавички.

Продовження теми читайте в номері "ГПУ" від 24 жовтня.

Сейчас вы читаете новость «Суддя Володимир Люлько зімітував замах на себе». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть