Ексклюзивы
четверг, 11 декабря 2008 15:07

Металочерепицю експлуатують понад 50 років

Найоптимальнішим і найпопулярнішим покрівельним матеріалом нині є металочерепиця. Але як не помилитися у виборі? За консультацією ми звернулися до директора Вінницької філії товариства "Арсенал-Центр" Олексія Бурлака.

— Ринок металочерепиці та профнастилів на Вінниччині справді насичений і з великою конкуренцією. Крім вітчизняної продукції, на ньому є несертифікована й низької якості контрабандна металочерепиця з Польщі. При продажу такої ніхто не робить точних замірів і не пропонує повну комплектацію. Тому я радив би не спокушатися на низьку ціну, бо потім все одно доводиться звертатися до нас із проханням доукомплектувати покрівлю чи замінити якісь її частини.


ТОВ "Арсенал-Центр" пропонує металочерепицю восьми цінових категорій.

— Усе залежить від платоспроможності клієнта, — продовжує Олексій Володимирович. — Але сировину ми закуповуємо напряму без посередників у провідних світових металовиробників Європи, Англії, Південної Кореї, Росії. Тому ціни у нас помірні. Вартість продукції однакова на всіх 45 складах компанії в Україні. Якщо ж замовлення більше, ніж на 1000 квадратних метрів, металочерепицю доставлять на будь-який будівельний майданчик країни безкоштовно. У вартість продукції входить також повний комплект консультаційних, технічних і розрахункових послуг, які проведуть наші технічні спеціалісти.

Квадратний метр металочерепиці важить 5 кг. Це значно здешевлює облаштування кроквяної системи під її монтаж. Термін експлуатації металочерепиці — 50 років. Вона має відповідну гарантію.

Якщо замовлення більше, ніж на 1000 квадратних метрів, металочерепицю доставлять безкоштовно

ТОВ "Арсенал-Центр" пропонує також повний набір комплектуючих, необхідних для облаштування покрівлі. Це гідро- та пароізоляційні плівки, утеплювачі, саморізи, карнизні, конькові, торцьові планки, водостічні системи, мансардні вікна, дахові вилази тощо. Комплектацію до покрівлі фахівці Вінницької філії ТОВ "Арсенал-Центр" розраховують безкоштовно. До кожного клієнта — чи то приватний замовник, чи підприємство, чи фірма — застосовують індивідуальний підхід та гнучку систему знижок.

Олексій Бурлак знайомить із новинками компанії:

— Торік промислова група "Арсенал" вивела на український ринок принципово новий продукт — металочерепицю, виготовлену із алюмооцинкованої сталі із поліестровим покриттям. Основними її перевагами є довший строк служби, висока теплостійкість (витримує температуру до +315 градусів) та чудове відбивання світла. Усе це запобігає підвищенню температури всередині приміщення.

На алюмооцинковану сталь "Арсенал-Центр" і південнокорейський концерн DONGBUSTEEL надають 20-річну гарантію.


За довідками звертайтеся за адресою: пров. Цегельний 12, ТОВ "Арсенал-Центр" Вінницька філія. Тел. 56 29 00, 35 11 39, 55 42 42

Сейчас вы читаете новость «Металочерепицю експлуатують понад 50 років». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть