четвер, 11 грудня 2008 15:07

Металочерепицю експлуатують понад 50 років

Найоптимальнішим і найпопулярнішим покрівельним матеріалом нині є металочерепиця. Але як не помилитися у виборі? За консультацією ми звернулися до директора Вінницької філії товариства "Арсенал-Центр" Олексія Бурлака.

— Ринок металочерепиці та профнастилів на Вінниччині справді насичений і з великою конкуренцією. Крім вітчизняної продукції, на ньому є несертифікована й низької якості контрабандна металочерепиця з Польщі. При продажу такої ніхто не робить точних замірів і не пропонує повну комплектацію. Тому я радив би не спокушатися на низьку ціну, бо потім все одно доводиться звертатися до нас із проханням доукомплектувати покрівлю чи замінити якісь її частини.


ТОВ "Арсенал-Центр" пропонує металочерепицю восьми цінових категорій.

— Усе залежить від платоспроможності клієнта, — продовжує Олексій Володимирович. — Але сировину ми закуповуємо напряму без посередників у провідних світових металовиробників Європи, Англії, Південної Кореї, Росії. Тому ціни у нас помірні. Вартість продукції однакова на всіх 45 складах компанії в Україні. Якщо ж замовлення більше, ніж на 1000 квадратних метрів, металочерепицю доставлять на будь-який будівельний майданчик країни безкоштовно. У вартість продукції входить також повний комплект консультаційних, технічних і розрахункових послуг, які проведуть наші технічні спеціалісти.

Квадратний метр металочерепиці важить 5 кг. Це значно здешевлює облаштування кроквяної системи під її монтаж. Термін експлуатації металочерепиці — 50 років. Вона має відповідну гарантію.

Якщо замовлення більше, ніж на 1000 квадратних метрів, металочерепицю доставлять безкоштовно

ТОВ "Арсенал-Центр" пропонує також повний набір комплектуючих, необхідних для облаштування покрівлі. Це гідро- та пароізоляційні плівки, утеплювачі, саморізи, карнизні, конькові, торцьові планки, водостічні системи, мансардні вікна, дахові вилази тощо. Комплектацію до покрівлі фахівці Вінницької філії ТОВ "Арсенал-Центр" розраховують безкоштовно. До кожного клієнта — чи то приватний замовник, чи підприємство, чи фірма — застосовують індивідуальний підхід та гнучку систему знижок.

Олексій Бурлак знайомить із новинками компанії:

— Торік промислова група "Арсенал" вивела на український ринок принципово новий продукт — металочерепицю, виготовлену із алюмооцинкованої сталі із поліестровим покриттям. Основними її перевагами є довший строк служби, висока теплостійкість (витримує температуру до +315 градусів) та чудове відбивання світла. Усе це запобігає підвищенню температури всередині приміщення.

На алюмооцинковану сталь "Арсенал-Центр" і південнокорейський концерн DONGBUSTEEL надають 20-річну гарантію.


За довідками звертайтеся за адресою: пров. Цегельний 12, ТОВ "Арсенал-Центр" Вінницька філія. Тел. 56 29 00, 35 11 39, 55 42 42

Зараз ви читаєте новину «Металочерепицю експлуатують понад 50 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути