четверг, 20 ноября 2008 18:32

Пилососи із компресором захищають від алергії

Пилососи із компресором захищають від алергії

Два місяці тому 22-річний майстер із виробництва меблів Володимир Білокінь у гіпермаркеті електроніки "МКС" у Полтаві купив пилосос LG із компресором. Бруд у ньому збирається в спеціальну колбу.

— Раніше в мене був звичайний пилосос. Раз у тиждень у ньому міняв паперові мішки, — розповідає чоловік. — А всієї грязі він не вбирав. У мене троє котів. Було хоч і попилосошу, а на коврі шерсть клубками валялася. У новому пилососі лише раз витрушував колбу. Пилюки й не видно — повітря фільтрується на вході й виході. Щітка дуже потужна — все всмоктує.

Пилососи із компресором корейського виробництва в продажу в магазинах побутової техніки в Полтаві з"явилися рік тому. У них бруд спресовується в брикети та потрапляє в колбу.

— Така система збирає в чотири рази більше пилу, ніж у звичайних пилососах. Та й постійно витрачати гроші на мішки не треба, — пояснює старший працівник відділу побутової техніки гіпермаркету "МКС" Олексій Бородихін, 28 років. — Як до половини колба заповниться, можна вже чистити — просто розкрити колбу та викинути брикети. Так люди захищені й від алергії. Бо із мішка можна було отримати хмару пилу.

У пилососі застосовано технологію покращеного збору пилу. Крупніші частки відділяються від дрібніших. Тому потужність всмоктування зберігається протягом всього процесу прибирання.

Бруд спресовується в брикети

— У дорожчих моделях є повітряний фільтр "Хепа". Він убиває віруси, грибки, бактерії та мікрокліщі на будь-якому покритті. Утримує 99,95 відсотків пилинок розміром до 0,3 мікрона. Так ми дихаємо очищеним повітрям, — продовжує Бородихін. — Його можна приблизно раз у півроку промивати водою, висушувати та знову вставляти.

Усі моделі таких пилососів мають дистанційне управління. У них на рукоятці є реостат, де вибирається відповідна потужність усмоктування.

У деяких моделях є турбощітка, яка вбирає ворс. Її можна придбати й додатково.

Такі пилососи в залежності від потужності та функцій коштують 708–1500 грн. На них дають один рік гарантії та два роки безкоштовного сервісного обслуговування.

Сейчас вы читаете новость «Пилососи із компресором захищають від алергії». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 1
Голосование Как вы обустраиваете быт в условиях отключения электроэнергии
  • Приобрели дополнительное оборудование для жилья для энергонезависимости
  • Подбираем оборудование и готовимся к покупке
  • Нет средств на такое, эти приборы слишком дорогие
  • Есть фонари и павербанки для зарядки гаджетов, нас это устраивает
  • Уверены, что неудобства временные и вскоре правительство решит проблему нехватки электроэнергии.
  • Наше жилище со светом, потому что мы на одной линии с объектом критической инфраструктуры
  • Ваш вариант
Просмотреть