Ексклюзивы
понедельник, 20 октября 2008 14:10

Ірина Панченко здала грабіжника в міліцію

На вчительку німецької мови 24-річну Ірину Панченко 12 жовтня о 8-й ранку напав грабіжник. Жінка забігла до Жовтневого відділу міліції. Там злодія затримали.

— Я по неділях рано ходжу до церкви, — розповідає Ірина. — Того ранку на вулицях взагалі було пусто, поряд — ані душі. Коли бачу, біля 14-ї школи по вулиці Паризької Комуни стоїть чоловік. Я його минаю, а він мене прямо поїдає очима. Страшний такий, з розбитою пикою. Я іду по тротуару, а він по дорозі. Щось бубонить собі під носа й постійно поглядає в мою сторону.

Ірина знала, що поряд розташований міліцейський відділок. Попрямувала туди.

— Я йду, а він за мною. Я швидше — він теж. Перелякалася страшенно. Руки в мене були в карманах, а сумка висіла на лікті. Він підбіг і смикнув за сумку. Ось, кармани навіть порвав, — жінка показує порване пальто. — З рота тхнуло спиртним. Хотіла вдарити по морді — та й так побитий. Я з силою відштовхнула його.

Ірина забігла до відділку. Наштовхнулася на міліціонера.

— Я швидко пояснила, що трапилось, і вказала на злодюжку. Той побачив, що я розмовляю з міліціонером, і почав тікати. Та далеко не забіг, — продовжує. — Заламали руки й завели у відділок. Мені сказали підождати, щоб скласти протокол. Я чекала майже годину, так до мене ніхто й не вийшов. Та я б і сама з ним справилася. Ще в школі навчалася в секції кікбоксингу. Знаю пару прийомів.

Сейчас вы читаете новость «Ірина Панченко здала грабіжника в міліцію». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосов: 35413
Голосование Какие условия мира и остановка войны для вас приемлемы
  • Отказ от Донбасса, но вывод войск РФ со всех остальных территорий
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Отказ от Крыма и Донбасса при предоставлении гарантий безопасности от Запада по всем остальным территориям
  • Остановка войны по нынешней линии фронта
  • Лишь полный отвод войск РФ к границам 1991-го
  • Ваш вариант
Просмотреть